Izvor: Politika/Zabava arhiva vesti 26.11.2016

Fotografija iz Srbije proglašena za najlepšu na svetu na „Vikipedijinom” takmičenju

Politika 26.11.2016
Rad Čedomira Žarkovića, koji prikazuje bigrene kade Stopića pećine, izabran za najlepši prikaz zaštićenog prirodnog dobra uz objašnjenje da, pored atraktivnosti i dinamičnosti, ima izuzetnu enciklopedijsku vrednost. Fotografija Čedomira… »

Film „Jesen samuraja” oduševio bečku publiku

Politika 26.11.2016
BEČ – Premijera romantične komedije „Jesen samuraja”, reditelja Danila Bećkovića, oduševila je sinoć bečku publiku. Najgledaniji domaći film ove godine, koji je do sada u Srbiji pogledao više od 170.000 ljudi, premijerno je prikazan u… »

Kafa najpopularnije piće među tviterašima

Politika 26.11.2016
Samo brzi pregled poruka i fotografija na društvenim mrežama može mnogo da otkrije o korisniku: čime se bavi, ko su mu prijatelji, gde je proveo godišnji odmor, kako je proslavio rođendan, pa i to šta mu je na jelovniku. Od tog poslednjeg pošli su… »

​Grupa „Zaa” i Sanja Vučić večeras u „Mikser hausu”

Politika 26.11.2016
Kruševački bend „Zaa” održaće večeras beogradski koncert u „Mikser hausu”. Grupa se posle brojnih uspeha koje je postigla ove godine, među kojima se ističe nastup pevačice Sanje Vučić na „Pesmi Evrovizije”, vraća pred publiku u… »

Vokabulator pun kuknjave

Politika 26.11.2016
Da li se bolje vidi iz daleka ili iz blizine? O tome su razmišljali oni koji su u sredu uveče na TV Našoj pratili emisiju „Globalno” u koju je autor i voditelj Boris Malagurski pozvao Amerikanca, Brazilca i Austrijanca koji mnogo vremena provode u… »

Emotivnih godinu dana u Stars Holou

Politika 26.11.2016
Nastavak kultne TV serije „Gilmorove” donosi zaključak priče o Lorelaj i Rori i njenim prijateljima koju njen stvaralac Ejmi Šerman-Paladino nije uspela da završi 2006. godine, kada je posle spora sa televizijom „Vorener braders” napustila… »

Preminuo kontroverzni britanski fotograf Dejvid Hamilton

Politika 26.11.2016
PARIZ – Britanski fotograf Dejvid Hamilton umro je u Parizu u 83. godini, javio je danas BBC. Kontroverzni fotograf, poznt po fotografijama nagih mladih devojaka, umro je u svom domu u Parizu pod još nerazjašnjenim okolnostima. Neki mediji navode da… »