Izvor: Pravda/Politika arhiva vesti 26.11.2016

Funkcionerka SNS: Saša Janković da podnese ostavku!

Pravda 26.11.2016
Potpredsednica SNS Marija Obradović ocenila je da bi bilo pristojno da zaštitnik građana Saša Janković podnese ostavku na tu funkciju. Ona je navala da biti zaštitnik građana i skupljati potpise za kandidaturu na predsedničkim izborima nije… »

Raul Kastro putinu: Ništa se ne menja, ostajemo čvrsto uz Rusiju!

Pravda 26.11.2016
Predsednik Rusije Vladimir Putin pozvao je telefonom predsednika Državnog saveta i Saveta ministara Kube Raula Kastra i izrazio mu saučešće povodom smrti lidera kubanske revolucije Fidela Kastra, saopštio je Kremlj. Putin je naveo da je Fidel Kastro… »

Tomislav Nikolić: Mene i Vučića ništa ne može da razdvoji!

Pravda 26.11.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić prokomentarisao je predlog dela opozicije da počasni građanin Knića bude Aleksandar Vučić, a ne on. On je izjavio da je predlog dela opozicije u toj opštini, predvođene LDP-om, da počasni građanin bude… »

Janković progovorio: Evo zašto se ne izjašnjava o kandidaturi

Pravda 26.11.2016
Zaštitnik građana Saša Janković je u intervjuu za Dojče vele obrazložio zašto ne odgovara na pitanje da li će se kandidovati na predsedničkim izborima. “U ovom momentu, krajem novembra, kao zaštitnik građana kažem da je najbitnije da izbori… »

Devenport Spreman za Skupštinu: Ne podržavam proteste protiv Vlade!

Pravda 26.11.2016
BEOGRAD - Šef delegacije Evropske unije Majkl Devenport izjavio je danas da je, ako bude pozvan, spreman da ponovo ode u Skupštinu Srbije i tamo predstavi Izveštaj Evropske komisije na sednici Odbora za evropske integracije. "Spreman sam da ponovo odem… »

Vučić odlučuje predsedničke izbore

Pravda 26.11.2016
Do predsedničkih izbora ostalo je nešto više od pet meseci, ali za sada ni vlast ni opozicija ne žele da se izjasne ko će biti njihovi kandidati u izbornoj trci. Stručnjaci kažu da će odluka o ulasku u izbornu trku zavisiti od odluke premijera… »

Nikolić: Velika Rusija ne treba da se obazire...

Pravda 26.11.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić kaže za Sputnjik da rezolucija EP o ruskim medijima deluje kao stvar na koju je u prvim danima trebalo odgovoriti ozbiljno. On je istakao i da je to “stvar koju možda ne treba dalje podgrevati jer bi se i sama od… »