Izvor: Prva arhiva vesti 26.11.2016

Preminuo lider kubanske revolucije Fidel Kastro

Prva 26.11.2016
Bivši kubanski predsednik Fidel Kastro, revolucionarni vođa koji je izgradio komunističku državu na pragu SAD i 50 godina prkosio američkim naporima u cilju njegovog svrgavanja, preminuo je u petak uveče u 90. godini, javila je danas kubanska… »

Kako kod kuće izvesti vruće scene iz filma?

Prva 26.11.2016
Na filmu, sve izgleda lagano - muškarac u naletu strasti podiže ženu, ona ga obgrli nogama i tako, priljubljeni uz zid, dugo vode ljubav. U stvarnosti, ova scena pre deluje komično. Jer, prvo on ne može da je podigne, zatim ona ne može da se održi… »

Dragana Mirković objasnila šta znači prava transformacija

Prva 26.11.2016
Za 32 godine koliko je na javnoj sceni, prošla je kroz razne vizuelne transformacije. Sarađivala je sa veoma upečatljivim ličnostima sa javne scene, a za jednu našu pevačicu, već posle prvog pojavljivanja pred kamerama, predvidela je da će biti… »

Nikada ne biste pogodili gde će Ceca biti za Novu godinu!

Prva 26.11.2016
I ne, nije kod kuće! Već na svadbi, ali čijoj?! Iako je poznata po tome da ne voli noćne izlaske, Ceca se pojavila na proslavi lista Alo. Pevačica je blistala, i kao po običaju, magnetski privlačila objektive kamera i fotoaparata. Stavila je tačku… »

Solite jelo pre nego što ga probate, gubite ključeve i stalno kasnite? Ove navike otkrivaju vašu "slabu tačku"!

Prva 26.11.2016
Ovih 12 navika razotkrivaju kakvi ste - u potpunosti! Pronađite svoju ili tuđu "slabu tačku" Niste ponosni na sebe jer stalno kasnite, često uhvatite sebe kako sakrivate nokte jer su uvek izgrickani, nervirate se i obećavate sebi da ćete prestati da… »

Tate otkrivaju: Pet najboljih 'Nemoj da kažeš mami' priča

Prva 26.11.2016
Šta se dešava kada mama nije u blizini? Nekoliko tata podelilo je priču o par situacija za koje njihove supruge nikada nisu saznale... ili su bar oni mislili da neće. Tate su sklone da rade najblesavije stvari kada su prepuštene same sebi, a sada su… »

Pogledajte Obaminu gajbu posle Bele kuće!

Prva 26.11.2016
Nije bela, ali je zamak. Kada se porodica Obama iseli iz Bele kuće 20. januara 2017, seli se u luksuznu kuću nalik dvorcu, sa devet soba, osam kupatila, garažom za dva automobila i okućnicom. Po isteku Obaminog mandata, porodica će ostati u… »