Izvor: Srbija danas arhiva vesti 26.11.2016

Skandal! Objavljena fotografija Kitarovićeve sa ustaškom zastavom (foto)

Srbija danas 26.11.2016
Na društvenim mrežama objavljena je fotografija predsednika Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović koja drži zastavu sa ustaškim grbom. Fotografiju sa Kitarovićevom, ispred koje je postavljen hrvatski barjak sa prvim belim poljem u šahovnici, objavio je… »

Za one koji ne znaju: Ovako je Fidel Kastro govorio o Srbima!

Srbija danas 26.11.2016
Do poslednjeg trenutka svog života Kastro je podsećao kakav je veliki zločin učinjen nad Srbijom NATO bombardovanjem. Ministar rada Aleksandar Vulin imao je privlegiju da se sretne sa Fidelom Kastrom na svetskom kongresu o borbe protiv terorizma, gde… »

Najdraže priznanje: Nikoliću uručena Povelja počasnog građanina Knića (foto)

Srbija danas 26.11.2016
Predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću uručena je danas Povelja počasnog građanina Knića, sa obrazloženjem da promoviše tu opštinu i podržava njene aktivnosti i projekte koji doprinose ekonomskom razvoju. Predsednik Srbije je rekao da je titula… »

Mali: Ušteda na javnim nabavkama 700 miliona dinara

Srbija danas 26.11.2016
Gradonačelnik Siniša Mali izjavio je danas da Beograd ove godine na centralizovanim javnim nabavkama uštedeo više od 700 miliona dinara, precizirajući da je to dva i po puta više u odnosu na uštedu ostvarenu prošle godine. –Novac koji smo… »

Vesić: Nijedna škola u Beogradu neće biti zatvorena!

Srbija danas 26.11.2016
Neće biti škola u Beogradu koje će biti zatvarane, zbog manjka učenika, već bi trebalo da dobiju predškolska odeljenja, izjavio je gradski menadžer Goran Vesić. - Odluka je, i naša želja, da se nijedna škola ne zatvori, već da škole koje… »

Bosanci mogu na Kosovo: Poništena odluka već u prva 24 časa od donošenja

Srbija danas 26.11.2016
Kao da je nekome dosadno. Samoproklamovane kosovske vlasti preinačile su danas vlastitu odluku i dozvolile vozilima s registarskim oznakama BiH da ulaze na teritoriju lažne države Kosovo. Zbog nepostojanja sporazuma u području prometa s BiH, juče su… »

Zahvalio se na podršci: Janković bi da se bavi politikom iako mu to zakon zabranjuje?!

Srbija danas 26.11.2016
Istovremeno iz budžeta svakog meseca prima i više od 3.000 evra državne plate! Saša Janković organizovao objavljivanje 'apela 100 javnih ličnosti' kojim ga mole da se kandiduje za predsednika Srbije. Janković se odmah 'zahvalio na podršci' i rekao… »

Upozorenje u Užicu: Zagađen vazduh, deca i stari da ne izlaze napolje

Srbija danas 26.11.2016
Pod gustim oblacima dima koji kulja iz odžaka i raznosi smrad gareži, u Užicu je, uobičajeno za ovo dobar godine, počelo disanje na škrge. Grad u kotlini se, pod smogom gustim kao testo, jutros bukvalno nije video sa okolnih brda! Poslednja merenja… »

Poznati srpski glumac operisan: Poslovi otkazani, a on zadržan u bolnici!

Srbija danas 26.11.2016
Kolege su bile zabrinute... Glumac Drgana Mićanović je pre nekoliko dana operisan, zbog čega je juče u Jugoslovenskom dramskom pozorištu u Beogradu otkazana predstava "Uobraženi bolesnik", u kom on igra glavnu ulogu. A photo posted by Ubice mog oca… »

Naslovne strane današnjih novina: Prelistavanje za 27. novembar 2016.

Srbija danas 26.11.2016
Pogledajte šta možete da pročitate u dnevnim novinama za 27. novembar 2016. godine. Informer Foto: Informer Srpski telegraf Foto: Srpski telegraf Blic Foto: Blic Alo Foto: Alo Večernje novosti Foto: Večernje novosti Danas Foto: Danas… »