Izvor: Srbija danas/Zabava arhiva vesti 26.11.2016

Vrištala i plakala: Ivona doživela nervni slom, a sve zbog... (video)

Srbija danas 26.11.2016
Haos! U rijalitiju "Snajke" juče je Ivoni Paunović bio katastrofalan dan. Ona je potpuno izgubila kontrolu nad sobom i niko nije mogao da je obuzda. Naime u jednoj od mnogobrojih svađa sa Darijom Rajković, Ivona je totalno poludela, vrištala je i… »

Odakle ti lova, ribo: Maca Diskrecija u tangama mrda kukovima i hvali se kešom (video)

Srbija danas 26.11.2016
Bivša učesnica Parova ne zna za predah. Ovog puta ima i dodatnu satisfakciju za ples. Maca Diskrecija ne objavljuje fotografije i snimke po danima već na svakih nekoliko sati. A video posted by Maca Privatno (@macaaa.privatno) on Nov 26, 2016 at… »

Jasmina uputila otvorenu pretnju: Spakovala bih te u tri poteza samo da nije zabranjeno! (video)

Srbija danas 26.11.2016
Haos! U rijalitiju "Snajke" haos se nastavlja. Posle fizičkog sukoba sa Milijem, Jasmina Mijatović juče je bila veoma izrevoltirana Milutinovim ponašanjem i zbog toga mu je ozbiljno zapretila. Nakon što je ispričala kako joj je veoma značilo što… »

Priznala mu da posmatra njegovu bivšu, a onda je usledio šok za momka! (foto)

Srbija danas 26.11.2016
Totalna otvorenost poželjna je u vezi. Između njih dvoje cvetala je ljubav i nije se dalo naslutiti da će se dogoditi veleobrt. Momak je od prvog dana insistirao na iskrenosti i otvorenosti prema devojci i ona mu je uzvraćala za dobrobit veze. Ipak, u… »

Ljudi, spašavajte ga: Snajkama "puk'o film", pojurile u wc da linčuju Milija! (video)

Srbija danas 26.11.2016
Ne nazire se kraj svađe na relaciji devojke - Mili. U kući "Snajki" nema mira ni na sekund. Pošteno se jutros zakuvalo između Milija i Ivone, toliko da je tokom popodneva ova cica potpomognuta Aleksandrom Krstić nasrnula na vrata wc-a u koji se Mili… »

Vlažno iskustvo! Odradila je ono dečku, pa sve detalje ispričala drugarici! (foto)

Srbija danas 26.11.2016
"Sve je bilo mokro..." Devojka je ispunila dugogodišnje očekivanje svog dečka i odradila mu "ono". A kao što to obično biva, svoje vlažno iskustvo podelila je sa svojom najboljom drugaricom, koja je bila šokirana izjavom svoje drugarice. Devojka je… »

Umalo da prođe: Bivši Farmer pre šest godina pokušao da osvoji Seku Aleksić!

Srbija danas 26.11.2016
Slavna folk pevačica imala je kraj sebe poželjnog Farmera a kako je on prošao pored nje, ne možete ni da zamislite. Bivši Farmer Bane Đokić pokušao je u bližoj i daljoj prošlosti na nekoliko načina da dospe u centar pažnje džet-seta ali mu to… »

Procurio macin seksi snimak iz telefona: Evo šta sve Diskrecija radi muškarcima na žurkama! (video)

Srbija danas 26.11.2016
Čista perverzija od videa... Maca Diskrecija se ni ne trudi da sakrije svoje privatne, kućne snimke, naprotiv. Sa ponosom ih pokazuje na Instagramu, a sad je otkrila šta sve radi muškarcima na kućnim zabavama. Zvezda "Parova" je prokomentarisala da… »

Neprepoznatljiva: U Parovima se pošteno ugojila, pogledajte kako danas Miljana izgleda (foto)

Srbija danas 26.11.2016
Dok je bila u rijalitiju, bila je kritikovana zbog prekomernog uzimanja hrane. A danas... Gledaoci su obožavali Miljanu Kulić. Bivša učesnica Parova terala ih je da plaču od smeha, da se nerviraju zbog njenih ispada i bisera, da navijaju za nju ali i… »

Svekrva krenula da tupi o vaspitanju deteta: A onda joj je snajka spustila na urnebesan način! (foto)

Srbija danas 26.11.2016
Svekrva je zaćutala za sva vremena... Prepucavanja na relaciji "tašta-zet" su "opšte mesto" u porodičnim odnosima, ali, varnice između svekrvi i snajki umeju, takođe, da budu burne. Konkretno, ova svekrva je poželela da savetuje snajku oko… »