Izvor: Telegraf arhiva vesti 26.11.2016

Umro je drug Kastro: Trenutak u kojem brat saopštava da je Fidel preminuo (VIDEO)

Telegraf 26.11.2016
Predsednik Kube Raul Kastro saopštio je nešto posle ponoći drhvatim glasom na nacionalnoj televiziji da je njegov stariji brat preminuo u petak u 22.29 sati, a obraćanje je završio uzvikujući revolucionarni slogan: "Ka pobedi, uvek!". Kastro će… »

Nečuveno! Predsednica Hrvatske se slikala sa zastavom koja na sebi ima ustaški simbol! (foto)

Telegraf 26.11.2016
Janjiček se obratio javnosti i objavom na Fejsbuku u kojoj je naveo da je zastavu postavio uz lično dopuštenje predsednice. Na društvenim mrežama se pojavila fotografija hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović sa ustaškom zastavom, piše… »

Rekonstrukcijom kružnog toka dobijamo više linija: Tramvaji će ponovo ići od Slavije do Kalemegdana

Telegraf 26.11.2016
- Ideja je da od Slavije, preko Kralja Milana, Terazija, Trga republike i Vasine ulice do Kalemegdana (Donji garad) saobraća tramvaj na liniji 1 - rekao je gradski menadžer. Gradski menadžer Goran Vesić najavio je danas da izmena projekta… »

Dodik: Kuba će biti upamćena po Kastru

Telegraf 26.11.2016
- Kuba biti upamćena po Kastru - borcu i velikom patrioti - koji je uživao ugled u delu slobodoumnog sveta koji ceni slobodu svih naroda a protiv bilo kakvih pritisaka - navodi predsednik Republike Srpske u Telegramu saučešća. Predsednik Republike… »

Tuča u BEOGRADU: Prebijen direktor hirurgije KC "Srbije"

Telegraf 26.11.2016
Nakon nesporazuma oko reda ispred kioska, NN muško lice je rukama zadalo više udaraca u predelu glave muškarcu (63). Na uglu Vladetine i Ulice kraljice Marije, nakon nesporazuma oko reda ispred kioska, NN muško lice je rukama zadalo više udaraca u… »

Novi Sad će od danas biti još lepši: Miloš Vučević obišao nova vozila gradske čistoće (foto)

Telegraf 26.11.2016
- Grad Novi Sad, u saradnji sa republičkim i pokrajinskim vlastima, počeo je izradu prethodne studije izvodljivosti za regionalni centar za upravljanje otpadom u Novom Sadu, kao buduće trajno rešenje za odlaganje otpada - između ostalog je rekao… »

Bolja infrastruktura i više novih objekata od ušteđevine: Beograd je uspeo fenomenalnu stvar!

Telegraf 26.11.2016
Gradonačelnik je precizirao da se pojedine stvari, poput građevinskog materijala, automobila ili energenata više ne nabavljaju pojedinačno, već na jednom mestu, kroz Službu za centralizovane javne nabavke i kontrolu nabavki. Beograd je ove godine na… »

Ovako je Grad Beograd odao počast vojvodi Vasi Čarapiću (foto)

Telegraf 26.11.2016
Zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović podsetio je da se danas prisećamo pogibije velikog junaka Vase Čarapića. Zamenik gradonačelnika Andreja Mladenović položio je danas venac na spomenik Vasi Čarapiću, povodom 210 godina od… »

Noć horora u Beogradu: Povređeno 11 osoba, požar u Mileševskoj ulici

Telegraf 26.11.2016
Među povređenima je i dečak (13) koji je dobio lakše povrede u saobraćajnoj nezgodi oko 19.15 sati na Slanačkom putu. U udesima, koji su se protekle noći dogodili na beogradskim ulicama, povređeno je 11 osoba, a u požaru u Mileševskoj ulici… »

Ko uporno pali automobile u BEOGRADU: Izgoreo "bmw" u bloku 63

Telegraf 26.11.2016
Za sada nije poznat uzrok izbijanja požara, kao ni da li je podmetnut. Automobil marke “bmw ” izgoreo je sinoć oko 23.40 sati u bloku 63 na Novom Beogradu, ali na sreću nije bilo povređenih. GORELI AUTOMOBILI U BEOGRADU: Zapaljeno šest vozila za… »