Izvor: Telegraf/Balkan arhiva vesti 26.11.2016

Nečuveno! Predsednica Hrvatske se slikala sa zastavom koja na sebi ima ustaški simbol! (foto)

Telegraf 26.11.2016
Janjiček se obratio javnosti i objavom na Fejsbuku u kojoj je naveo da je zastavu postavio uz lično dopuštenje predsednice. Na društvenim mrežama se pojavila fotografija hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović sa ustaškom zastavom, piše… »

Dodik: Kuba će biti upamćena po Kastru

Telegraf 26.11.2016
- Kuba biti upamćena po Kastru - borcu i velikom patrioti - koji je uživao ugled u delu slobodoumnog sveta koji ceni slobodu svih naroda a protiv bilo kakvih pritisaka - navodi predsednik Republike Srpske u Telegramu saučešća. Predsednik Republike… »

Tržište BiH preplavljeno "mešanom drogom": Jeziva kombinacija pravi ludilo u mozgu, stavljaju puding i paracetamol!

Telegraf 26.11.2016
Od jednog kilograma čistog kokaina naprave deset kilograma smese koju prodaju kao kokain. Nova grupa psihoaktivnih supstanci obično sadrži sintetske kanabinoide. U Federaciji BiH u prvih devet meseci ove godine zabeležen je rast prodaje narkotika… »

Tita su pokušali da likvidiraju više od 50 puta: Najuporniji je bio Staljin, ali veliki vođa bio neuništiv!

Telegraf 26.11.2016
Planirano, pokušano i izvedeno je 75 zavera i atentata: 1928-1941 tri, 1941-1945 šesnaest, a 1945-1980 čak pedesetčetiri. Prema nekim procenama, na bivšeg predsednika SFRJ Josipa Broza Tita pokušano je čak više od 50 atentata. Preminuo Radoš… »

Albanci blizu samostalnosti u crnoj gori: Opština Tuzi postaje autonomna!

Telegraf 26.11.2016
Umesto "široke autonomije" dobiće i pravo na kontrolu lokalnog budžeta. Ulazak koalicije “Albanci odlučno” u kabinet mandatara Duška Markovića, završen je dogovorom da podgorička opština Tuzi naredne godine dobije status samostalne lokalne… »

Filmska potera za razbojnicima u Mostaru: Pucali i opljačkali benzinsku pumpu, pa utekli

Telegraf 26.11.2016
Dvojica maskiranih i naoružanih pljačaša ukrali su veći iznos novca. Benzinska pumpa “Hifa”, koja se nalazi na putu za Opine u Mostaru, noćas se našla na meti razbojnika. BRAVO: Njih dvoje su sudbonosno “DA” rekli na POZORIŠNIM DASKAMA… »

Predsednik Atlas grupe Duško Knežević laureat Nagrade za liderstvo Mediterana

Telegraf 26.11.2016
Dr Knežević predstavljaće Crnu Goru na panelu posvećenom Zapadnom Balkanu, a među učesnicima foruma u Vašingtonu su i brojni predstavnici poslovne zajednice zemalja zapadnog balkana, kao i Maroka, Alžira, Libije, Egipta i Turske. Predsednik Atlas… »

Veliki obrt na suđenju kapetana Dragana: Hrvatski svedok obara optužnicu!

Telegraf 26.11.2016
Svedok tvrdi da je kapetan Dragan napustio Glinu pre napada koji je doveo do pogibija. Jedna od tri optužbe za ratni zločin protiv Dragana Vasiljkovića na putu je da bude oborena na hrvatskom sudu, pošto je jedan svedok izjavio da lider srpske… »

Bravo: Njih dvoje su sudbonosno "da" rekli na pozorišnim daskama!

Telegraf 26.11.2016
To je bio i uvod u venčanje mladog glumačkog para Deana Batoza i Tatjane Binjaš koji su sudbosno „da“, pred matičarem, kumovima i zvanicama, izgovorili, a gde bi drugo nego u svojoj matičnoj pozorišnoj kući, u kojoj su se pre osam godina i… »

Ova beba se zove Marija, a prezime joj je moć: Njihovo selo se gasilo 17 godina, a onda se dogodilo čudo

Telegraf 26.11.2016
Selo Pavlovci nekad je imalo oko 200 porodica, a danas u njemu živi 15 žena i 14 muškaraca. Marija Paver će za četiri dana napuniti mesec dana života i posle 17 godina prvo je rođeno dete u malom selu Pavlovci, nedaleko od Nove Gradiške. – Već… »