Izvor: Telegraf/Hronika arhiva vesti 26.11.2016

Pozitivne vesti: Tinejdžeri koji su brutalno pokošeni u centru Niša nisu životno ugroženi (FOTO)

Telegraf 26.11.2016
Petnaestogodišnjaci M.K. i S.M. koji su sinoć povređeni u saobraćajnoj nezgodi na raskrsnici ulica Milojka Lešjanina i Knjeginje Ljubice nisu životno ugroženi – potvrđeno je u Kliničkom centru Niša. STRAŠNO: Dvojica dečaka pokošena na… »

Uhapšen osumničeni za napad na direktora hirurgije KC "Srbije"

Telegraf 26.11.2016
Incident se dogodio danas oko 13 sati na uglu Vladetine i Ulice kraljice Marije. Pripadnici policije uhapsili su N.B. (42) osumnjičenog da je danas u Beogradu, ispred kioska na uglu Vladetine i Ulice kraljice Marije, lekaru Kliničkog centra Srbije naneo… »

Samoubistvo na ibru: Starija žena se utopila kod Zubinog Potoka

Telegraf 26.11.2016
Niko ne zna razlog zašto je nesretna starica skočila u reku... Starija žena utopila se danas u reci Ibar na severu Kosova, u selu Pridvorica u opštini Zubin Potok. PRONAĐENA BIVŠA MISICA OBEŠENA U PARKU: Komšije zatekle stravičan prizor, porodicu… »

Drama u senti i dalje traje: Još se traga za devojčicom koja je upala u Tisu

Telegraf 26.11.2016
Meštani kažu da je Tisa na mestu gde je devojčica upala duboka i do 10 metara, hladna i nepredvidiva. Kobne večeri petnaestogodišnja devojčica B.V. iz Sente se u petak oko 22 sata i 30 minuta sa društvom šetala duž mosta koji povezuje Sentu i… »

Devojčica (15) iz Kikinde upala u Tisu: Policija i ronioci pretražuju teren!

Telegraf 26.11.2016
Nestala je sinoć oko 22.15 časova. Devojčica B. V. (15) iz Kikinde nestala je sinoć oko 22.15 časova pošto se šetala po metalnoj konstrukciji mosta i upala u reku Tisu između Sente i Čoke. MAESTRALNO HAPŠENJE U ZAJEČARU: Preko srpske granice… »

Maestralno hapšenje U zaječaru: Preko srpske granice Bugari krijumčarili migrante

Telegraf 26.11.2016
Kako je navedeno, državljanima Bugarske R.R. (48), A.A. (32) i M.P. (30) određeno je zadržavanje do 48 časova. U zajedničkoj akciji zaječarske policije i Vojske Srbije uhapšene su tri osobe pošto je otkrivena grupa državljana Bugarske za koju se… »

Mladić poginuo u direktnom sudaru sa šleperom: Stravična saobraćajna nesreća kod Bele Palanke

Telegraf 26.11.2016
Mladić je bio za volanom automobila, koji je iz zasad nepoznatih razloga skrenuo na suprotnu stranu saobraćajnice i direktno udario u šleper. Na magistralnom putu kod Bele Palanke, tačnije kod sela Dolac, oko 6.30 časova, dogodila se saobraćajna… »

Beogradska majka monstrum koja je ubila svoju bebu, divlja i u zatvoru: Bije se sa zatvorenicima i mužu preti u porukama

Telegraf 26.11.2016
Svađu Tanje Lakić i druge zatvorenice morala je da prekine sudska straža jer su se za malo potukle. Tanja Lakić Mahud koja je optužena za teško ubistvo osmomesečne bebe ni u zatvoru ne može da se smiri i pravi probleme. Tanja Lakić Mahud… »