Izvor: Tračara arhiva vesti 26.11.2016

Željko Šašić ismevao Rastinu urođenu anomaliju: ‘Ja sam elokventan da pričam o tome’

Tračara 26.11.2016
Pevač Željko Šašić podigao je veliku prašinu kada je izneo neprimeren komentar na račun urođene anomalije koju ima reper Stefan Đurić Rasta. U intervjuu za nedeljnik Svet on je izjavio sledeće: “Mali je interesantan sa svojim dredovima… »

Nataša na meti lopova: Pevačici obili auto

Tračara 26.11.2016
Kažu da se kolo sreće okreće, a Nataša Bekvalac će vam to potvrditi iz ličnog iskustva. Naime, ovoj pevačici su prvo obili auto, a ona je potom vratila keš dobitkom u kazinu. Dok je bila na revijalnom delu Radijskog festivala, koji se održava u… »

Aco Pejović ima novu tetovažu

Tračara 26.11.2016
Nije tajna da popularni pevač Aco Pejović obožava tetovaže. Ali svojim poslednjim radom je oduševio i sve svoje fanove. Naime, Aco je iz Podgorice podelio fotografiju na Instagramu na kojoj možemo da vidimo zanimljiv crtež na njegovoj levoj ruci… »

U spotu se ošišao do glave i ofarbao u pink (VIDEO)

Tračara 26.11.2016
Iako je album Billy is not OK izašao još u maju, Bill Kaulitz, pevač nemačkog pop-rok sastava Tokio Hotel, je tek 6 meseci kasnije ekranizovao drugi singl sa ovog projekta. Naime, radi se o prvom solo albumu 27-godišnjeg pevača, koji je želeo da… »

Neoprostiva greška CNN-a: za Dan zahvalnosti Amerikancima pustili film za odrasle

Tračara 26.11.2016
Dan zahvalnosti je jedan od najznačajnijih praznika u američkoj tradiciji, a svakog četvrtog četvrtka u novembru, porodice širom Sjedinjenih Američkih Država se okupljaju i, uz neizostavnu ćuretinu, prisećaju se svojih predaka, engleskih… »

Romana zbog bolesti htela da se ubije, pa sada želi da pomogne drugima

Tračara 26.11.2016
Romana Panić od svoje 15. godine boluje od dijabetesa. Ona je jako teško prihvatila to saznanje, pa je čak htela i da se ubije. “Bila sam u bolnici, a lekari su mi došli u vizitu, to je grozan osećaj kada vam saopšte da ste bolesni. Po glavi mi se… »

Katy Perry preslatkom fotografijom demantovala glasine o raskidu

Tračara 26.11.2016
Katy Perry and Orlando Bloom have reportedly split after ten months together. . . In Touch Weekly Magazine claims the superstar and Hollywood actor haven’t ended on brilliant terms and there is confusion over who broke up with who . . “Not long after… »