Izvor: Večernje novosti/Zabava arhiva vesti 26.11.2016

Putin uručio ruski pasoš glumcu Stivenu Sigalu

Večernje novosti 25.11.2016
Ruski predsednik uručio pasoš američkom glumcu i rekao da se nada da je će to biti znak otopljavanja odnosa Rusije i SAD. MOSKVA - Ruski predsednik Valdimir Putin uručio je danas ruski pasoš američkom glumcu Stivenu Sigalu, i rekao da se nada da je… »

Đoković stigao u Beograd: Novak i Jelena spremni za svadbu Viktora Troickog

Večernje novosti 26.11.2016
Najbolji srpski teniser Novak Đoković stigao je u popodnevnim časovima u Beograd sa suprugom Jelenom. DUGA i naporna sezona nije ostavila traga na raspoloženje Novaka Đokovića, koji je u subotu oko 15.30 privatnim avionom stigao u Beograd. Vedar i… »

Konča Buika: Svi tražimo ljubav

Večernje novosti 26.11.2016
Kraljica Flamenka pred beogradski koncert u Sava centru, u okviru svetske turneje povodom albuma "Vivir sin miedo" SVETSKA diva flamenko i džez muzike Konča Buika (44) stiže 28. novembra drugi put u Beograd, da u okviru svetske turneje povodom albuma… »

Foto i Nole ima "tajnu vezu" sa "Dugmićima"

Večernje novosti 26.11.2016
Legendarni sarajevski sastav "Bijelo dugme" u subotu uveče po treći put napunilo Kombank arenu. Evergrin hitovima uz "Orkestar za svadbe i sahrane" oprostili se od beogradske publike. UZ 60.000 ljudi koji su iz tri puta dupke napunili beogradsku Kombank… »

Kako da odaberete izolacioni materijal

Večernje novosti 26.11.2016
Odabir optimalnog materijala složen je postupak kojem prethodi detaljan pregled stanja podloge, mogućnosti i ciljeva. PONUDA materijala za izolaciju nikada nije bila bolja, ali baš zato je pravi izazov pravilno ih odabrati i ugraditi. Ne postoji… »

Kajanje posle seksa

Večernje novosti 26.11.2016
Međunarodno istraživanje u kom su učestvovali ispitanici iz Brazila, SAD, Kanade i Norveške prvo je koje pokazuje da pripadnici oba pola nekada imaju jake negativne emocije nakon intimnog odnosa. Ne kaju se samo žene posle seksa, već i muškarci… »

Aleksandar Đurica: Besposlica ubija naše glumce

Večernje novosti 26.11.2016
Aleksandar Đurica za "Novosti" o Strahinji iz "Ubica mog oca", novoj Šotrinoj seriji, ulogama negativaca... GLUMAC Aleksandar Đurica, (47) još tokom studija na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, gde je i rođen, počeo je da igra u Somborskom… »

Crvotočina - mahovina koja rešava probleme

Večernje novosti 26.11.2016
Lekovita priroda - Lisičnjak je širom Evrope zaštićena vrsta. Sadrži veliku količinu radijuma, flavonoide, organske kiseline i blagotvorna ulja. Pomaže kod reume, rana, tegoba sa bubrezima, prostatom. Trajna zimzelena biljka koju zovu crvotočina… »

Streptokok prazni školske klupe

Večernje novosti 26.11.2016
Bez obzira na to da li je reč o infekcijama izazvanim virusima ili bakterijama najbitnije mere lečenja su mirovanje i veće količine tečnosti. IZOSTAJANjE sa časova među školarcima sve je masovnije, a razlog nisu samo virusi, već i učestale… »

Ljiljana Stjepanović: Bez zdravog sela - nema nam života

Večernje novosti 26.11.2016
Ljiljana Stjepanović za "Novosti" o ulozi Radojke u Bajićevoj seriji, porodici, rolama koje su je proslavile... SRELI smo se sa Ljiljanom Stjepanović ispred službenog ulaza Pozorišta na Terazijama. Deset minuta pre zakazanog intervjua. Doduše, mi… »