Izvor: Vesti online/Politika arhiva vesti 26.11.2016

Raul Kastro potvrdio: Kuba ostaje usmerena na razvijanje saradnje s Rusijom

Vesti online 26.11.2016
Predsednik Rusije Vladimir Putin pozvao je telefonom predsednika Državnog saveta i Saveta ministara Kube Raula Kastra i izrazio mu saučešće povodom smrti lidera kubanske revolucije Fidela Kastra, saopštio je Kremlj. Putin je naveo da je Fidel Kastro… »

"Ako se kandidujem, biću kandidat SNS"

Vesti online 26.11.2016
"Još nisam odlučio da li ću da se ponovo kandidujem na predsedničkim izborima ali, ako bih to učinio, bilo bi prirodno da budem kandidat Srpske napredne stranke (SNS)", kaže predsednik Srbije Tomislav Nikolić. - Kada dođe vreme za kampanju, onda… »

Evo šta je Fidel Kastro zamerao Josipu Brozu

Vesti online 26.11.2016
Nekadašnji kubanski predsednik Fidel Kastro koji je umro u 90. godini života nikada nije imao posebno dobre odnose sa predsednikom bivše Jugoslavije Josipom Brozom Titom. Uprkos korektnim odnosima koje su imali, Tito je nervirao Kastra koji mu je… »

Saša Janković o kandidaturi: Žena nisam, trudna jesam

Vesti online 26.11.2016
Zaštitnik građana Saša Janković je u intervjuu za Dojče vele obrazložio zašto ne odgovara na pitanje da li će se kandidovati na predsedničkim izborima. - U ovom momentu, krajem novembra, kao zaštitnik građana kažem da je najbitnije da izbori… »

Marković skuplja potpise za uvođenje monarhije

Vesti online 26.11.2016
Predrag Marković, bivši predsednik Narodne skupštine Srbije, pokrenuo je Narodnu inicijativu za promenu Ustava Srbije u Ustav Kraljevine Srbije. Prikupljanje potpisa organizovalo je Udruženje Kraljevina Srbija. Kako je saopšteno, prikupljanje potpisa… »

Nikolić poručio Rusima: Ko "ubije" vaše vesti, nije ubio glasnika

Vesti online 26.11.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić kaže za Sputnjik da rezolucija EP o ruskim medijima deluje kao stvar na koju je u prvim danima trebalo odgovoriti ozbiljno. On je istakao i da je to "stvar koju možda ne treba dalje podgrevati jer bi se i sama od… »