Putovanja arhiva vesti 26.11.2016

FOTO: Koja je prema Guglu glavna atrakcija Srbije?

Radio 021 26.11.2016
Ova mapa ukratko pokazuje koje su jedne od glavnih atrakcija u svakoj zemlji Evrope, prema Guglu. Kartograf na "Reditu" je napravio mapu, zasnovanu na sugestijama koje se pojavljuju kada na Guglu ukucate "šta posetiti u (ime države)". Boje na mapi… »

Stvari u avionu koje su besplatne

Radio 021 26.11.2016
Potrošili ste novac na avionsku kartu, dodatan prtljag i čašu vina u avionu, ali ove stvari neće vas koštati ni dinara. 1. Besplatno čuvanje deteta I roditelji moraju da idu u toalet. Ako putujete sami s detetom ne ustručavajte se da zaustavite… »

Upoznajte Kragujevac! (VIDEO)

Alo 26.11.2016
Upoznajte Srbiju da biste je još više zavoleli! Lepo je kada se putuje i upoznaje svet, ali pre toga, bilo bi dobro da upoznate svaki pedalj naše, lepe, Srbije. Ovoga puta, vodimo vas u Kragujevac.… »

Raj na zemlji: Fidelova Kuba (FOTO)

B92 26.11.2016
Mnogi kažu da je Kuba istinski raj na zemlji koji bi trebalo obići pre nego što nastupe trajne promene uzrokovane obnavljanjem njenih odnosa sa SAD. Tranzicija kakvu je video istok Evrope možda će progutati mnogo od onoga što Kuba jeste. U tom… »

U srcu šumadije: Pitoma lepota Kragujevca i Knića

Blic 26.11.2016
Dobro došli u Šumadiju i njene ponosne zastupnike Kragujevac i Knić, gradove bogate istorije i dobronamernih ljudi. Uživajte u prelepom prirodnom okruženju jezera, posetite okolne crkve i manastire, ali i obavezno svratite u neki od lokalnih… »

O ovome priča ceo svet: U Tokiju palo neviđeno čudo s neba, građani u šoku i neverici! (foto,video)

BK TV 26.11.2016
Građani Tokija ne pamte kada su poslednji put videli sneg u novembru. Ove godine ta novogodišnja želja im se ispunila nešto ranije. Ako niste znali, u ovom gradu godišnje padne veoma malo snega. Možda svega dvaput godišnje. Poslednji put kada su… »

Greške koje pravimo na putovanjima

Mondo 26.11.2016
Nije važno koja je destinacija, ovo su najčešće greške koje pravimo na putovanjima. Foto: Guliver/Getty/Thinkstock Nismo dovoljno fleksibilni Kada je reč o rasporedu, ljudima koje srećemo na putovanju, smeštaju u kojem odsedamo, hrani koju (ne)… »

TOS: Kineski mediji "bruje" o Srbiji

B92 26.11.2016
Učešće Turističke organizacije Srbije (TOS) na sajmu turizma u Šangaju privuklo je više od 70 medijskih kuća iz Kine, a saopštenje o imenovanju čuvenog kineskog pisca Čen Denjan - Madam Čen za promotera turizma Srbije u Kini preuzelo je više… »

Fascinantne fotografije talasa koji izgledaju poput planina

B92 26.11.2016
Okean i njegova sirova i ogromna moć mogu da učine da se osećate malim i slabim, ili da čak osetite strah. Međutim, predivne fotografije australijskog fotografa Lojda Meudela posvećene su hvatanju ove lepote i predstavljanju sasvim nove dimenzije… »

Posetite Prag zimi i uživajte u idiličnoj panorami grada

Blic 26.11.2016
Magična evropska prestonica Češke, na reci Vltavi, istorijsko jezgro pod zaštitom UNESKO-a, poznata je i pod nazivom "Zlatni Prag", a najromantičnija je zimi kada njene kupole zaveje sneg. Ako danas napravite upit aranžman sa polaskom 01.01.2017… »