Beograd arhiva vesti 28.11.2016

Plavi orkestar i Bajaga sa Beograđanima za Novu godinu

Studio B 28.11.2016
Beograđani i gosti srpske prestonice Novu godinu, 31. januara, dočekaće na otvorenom uz Plavi orkestar i Bajagu na Trgu Nikole Pašića, a noć pre na istom mestu nastupiće Bijelo dugme i Aca Lukas, najavio je gradski menadžer Goran Vesić. Prema… »

Noć u Beogradu: Dve saobraćajne nezgode, šest osoba povređeno

Večernje novosti 28.11.2016
U Beogradu su se tokom protekle noći dogodile dve saobraćajne nezgode u kojima je ukupno povređeno šest osoba, od kojih jedna teže. U Beogradu su se tokom protekle noći dogodile dve saobraćajne nezgode u kojima je ukupno povređeno šest osoba, od… »

Malci genijalci: se sa Olimpijade u Litvaniji vratili sa dve medalje

Blic 28.11.2016
Malci genijalci su u Beograd doneli dve olimpijske medalje. Sa nedavno završene međunarodne Olimpijade u mentalnoj aritmetici, koja je održana u Litvaniji, zahvaljujući sjajnim sposobnostima naših malih ljudi, možemo da se pohvalimo srebrom i… »

I Rusi hoće da grade metro u Beogradu: Sastanak gradonačelnika sa ruskim ambasadorom Čepurinom

Blic 28.11.2016
Gradonačelnik Siniša Mali razgovarao je danas u Starom dvoru sa ambasadorom Rusije u Srbiji Aleksandrom Čepurinom o turističkoj saradnji, učešću naše prestonice na Božićnom festivalu u Moskvi, ali i - izgradnji metroa u Beogradu! Mali je rekao… »

Mali najavio obnovu više od 200 fasada do 2018.

N1 Info 28.11.2016
U Beogradu će do 2018. godine biti rekonstruisano više od 200 fasada, izjavio je gradonačelnik Siniša Mali tokom obilaska radova na restauraciji fasada u Karađorđevoj ulici. On je podsetio da je završena javna nabavka za rekonstrukciju 35 fasada, a… »

Na Vračaru tabla u čast profesora Mihaila Đurića

Studio B 28.11.2016
Na zgradi u Ulici Ivana Đaje 1 na Vračaru danas je otkrivena tabla u čast Mihaila Đurića, istaknutog srpskog filozofa i sociologa, kao i profesora Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu. „Kao pravi filozof i sociolog, Mihailo Đurić je 70-ih… »

Gradonačelnik sa švajcarskim ambasadorom o poseti Bernu

Studio B 28.11.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali razgovarao je u Starom dvoru sa ambasadorom Švajcarske Filipom Geom o predstojećoj zvaničnoj poseti Bernu 2. i 3. decembra. Siniša Mali će se tom prilikom sastati sa gradonačelnikom Berna Aleksandrom Čepetom… »

Zgrada BIGZ dobija novog vlasnika

Večernje novosti 28.11.2016
"Soravija grupa" do kraja marta 2018. preuzima objekat u Bulevaru vojvode Mišića. VELELEPNI objekat u Bulevaru vojvode Mišića uskoro će dobiti novog vlasnika, najavio je juče gradonačelnik Beograda Siniša Mali, navodeći da je dobio informaciju i… »

Provera nivoa šećera u krvi u Studiju B

Studio B 28.11.2016
Studio B i Dom zdravlja Rakovice u sredu, 30. novembra, organizuju akciju provere nivoa šećera u krvi u Radio Studiju B na 23. spratu Beograđanke. Akcija se organizuje u mesecu prevencije dijabetisa, najrasprostranjenije bolesti endokrinološkog… »

Delegacija Kineskih asocijacija televizijskih izvođača u poseti Studiju B

Studio B 28.11.2016
Delegacija Kineskih asocijacija televizijskih izvođača posetila je RTV Studio B. Ova Asocijacija odlučila je da od svih medijskih kuća u Srbiji, poseti našu kuću i pokuša u budućnosti da implementira naš rad i iskustvo širom Kine. Kineska… »