Beograd arhiva vesti 28.11.2016

BG: Bijelo dugme, Aca Lukas i Bajaga za Novu godinu

Danas 28.11.2016
Za doček Nove godine u Beogradu centralna bina će se nalaziti ispred Doma Narodne skupštine i tu će biti dva koncerta - 30. decembra će pevati Bijelo dugme i Aca Lukas, a 31. decembra Bajaga i instruktori i Plavi orekstar, najavio je danas gradski… »

BG: Nekoliko saobraćajki, povređeno šest osoba

B92 28.11.2016
Beograd -- Šest osoba lakše je povređeno u saobraćajnim nesrećama koje su se desile tokom noći u Beogradu, rečeno je jutros Tanjugu u Hitnoj pomoći. Prema rečima portparolke Hitne pomoći Nade Macure, u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u… »

Malci genijalci: se sa Olimpijade u Litvaniji vratili sa dve medalje

Blic 28.11.2016
Malci genijalci su u Beograd doneli dve olimpijske medalje. Sa nedavno završene međunarodne Olimpijade u mentalnoj aritmetici, koja je održana u Litvaniji, zahvaljujući sjajnim sposobnostima naših malih ljudi, možemo da se pohvalimo srebrom i… »

Rusi hoće da grade metro u Beogradu: Mali razgovarao sa Čepurinom

Telegraf 28.11.2016
Izgradnja bi trebalo da počne za dve i po godine, pošto budu završene sve neophodne studije i projekti. Gradonačelnik Siniša Mali razgovarao je danas u Starom dvoru sa ambasadorom Rusije u Srbiji Aleksandrom Čepurinom o turističkoj saradnji… »

Uskoro počinje uređenje 35 fasada u centru grada

Studio B 28.11.2016
Uskoro počinju radovi na 35 fasada u centru grada, rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali prilikom obilaska radova na fasadama u Karađorđevoj ulici. Javna nabavka za 35 fasada je završena i radovi na njima će uskoro početi, čime grad… »

Profesor Đurić: prvo dobio bistu, sada tablu, a uskoro će i ulicu!

Blic 28.11.2016
Na zgradi u Ulici Ivana Đaje 1 na Vračaru danas je otkrivena tabla u čast Mihaila Đurića, istaknutog srpskog filozofa i sociologa, kao i profesora Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu. - Kao pravi filozof i sociolog, Mihailo Đurić je 70-ih… »

Mali sa ambasadorom Švajcarske: Razgovaralo se i o poboljšanju prevoza u Beogradu

Srbija danas 28.11.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali razgovarao je danas sa ambasadorom Švajcarske Filipom Geom o predstojećoj zvaničnoj poseti Bernu 2. i 3. decembra. Kako se navodi u saopštenju Gradske uprave, Mali će se tom prilikom sastati sa gradonačelnikom… »

Zgrada BIGZ dobija novog vlasnika

Večernje novosti 28.11.2016
"Soravija grupa" do kraja marta 2018. preuzima objekat u Bulevaru vojvode Mišića. VELELEPNI objekat u Bulevaru vojvode Mišića uskoro će dobiti novog vlasnika, najavio je juče gradonačelnik Beograda Siniša Mali, navodeći da je dobio informaciju i… »

Provera nivoa šećera u krvi u Studiju B

Studio B 28.11.2016
Studio B i Dom zdravlja Rakovice u sredu, 30. novembra, organizuju akciju provere nivoa šećera u krvi u Radio Studiju B na 23. spratu Beograđanke. Akcija se organizuje u mesecu prevencije dijabetisa, najrasprostranjenije bolesti endokrinološkog… »

Delegacija Kineskih asocijacija televizijskih izvođača u poseti Studiju B

Studio B 28.11.2016
Delegacija Kineskih asocijacija televizijskih izvođača posetila je RTV Studio B. Ova Asocijacija odlučila je da od svih medijskih kuća u Srbiji, poseti našu kuću i pokuša u budućnosti da implementira naš rad i iskustvo širom Kine. Kineska… »