Izvor: Blic/Zabava arhiva vesti 28.11.2016

Pet godina ljubavi: Estradni par proslavio godišnjicu braka

Blic 28.11.2016
Pevačica Jovana Pajić i frontmen "Tropiko benda" Aleksandar Cvetković juče su proslavili godišnjicu braka. Emotivnom porukom Jovana je svom dragom čestitala na svemu što joj je pružio. Sale i Jovana su kao krunu njihove ljubavi dobili dve… »

Ekskluzivno! Ovako izgledaju Viktor Troicki i njegova supruga posle prve bračne noći

Blic 28.11.2016
Teniser Viktor Troicki juče se venčao sa svojom devojkom Aleksandrom Đorđević u Beogradu. Venčanje je upriličeno u jednom hotelu, a ekipa "Blica" uspela je da slika mladence kako napuštaju apartman posle prve bračne noći i veselja. Viktor se… »

Što je brzo to je kuso? Sećate se rupe koju su Japanci sredili za nedelju dana? Ponovo tone...

Blic 28.11.2016
Ogromna rupa na putu koja je popravljena za svega nedelju dana ponovo je počela da tone, što je dovelo do zatvaranja ulice u japanskom gradu Fukuoka. Japan je pre dve nedelje celom svetu očitao lekciju o efikasnosti popunivši rupu široku 30 i duboku… »

Ovako Ivan Bosiljčić izgleda kao Nikola Tesla

Blic 28.11.2016
Ivan Bosiljčić godinama se pripremao za ulogu našeg slavnog naučnika, a sada je pokazao i kako izgleda kao Nikola Tesla. Bosiljčić će Teslu igrati u novoj seriji Zdravka Šotre "Santa Maria della Salute", a kako se transformisao zarad ove uloge… »

Drama u domu pevačice! Vatrogasci su spasili mene i moju decu, mogli smo da izgorimo!

Blic 28.11.2016
Pevačica i bivša učesnica rijalitija "Farma" Ivana Šašić doživela je juče pravu dramu koja je mogla da dovede do tragedije. Ivana je sa svojom decom bila zaključana u sobi u svom stanu u Šapcu u trenutku dok je u drugoj prostoriji ostala… »

Vrelo u "ubicama mog oca": Jelisaveta Orašanin: Ne stidim se scena seksa

Blic 27.11.2016
Vruć seks Jelisavete Orašanin i Predraga Bjelca u seriji "Ubice mog oca" uzburkao je javnost, a ona za "Blic" otkriva kako je bilo voditi ljubav pred kamerama. Snimanje te scene u jednakoj meri je bilo i prijatno i neprijatno, kaže glumica. - Za… »

Posle petnaest godina: Tijana Dapčević ponovo će izgovoriti sudbonosno "da"

Blic 28.11.2016
Popularna pevačica Tijana Dapčević odlučila je da svom suprugu ponovo izgovori sudbonosno "da" i to na predstojećem sajmu venčanja. "Belgrade wedding show" će se održati u hotelu Crowne plaza 3. i 4. decembra, a tu priliku Tijana i njen suprug… »

Kada obuče ovo odelo bilo koji čovek postaje supermen

Blic 27.11.2016
Aerodrom Haneda u Japanu je počeo da koristi bionička "odela" za ljude koji utovaruju prtljag, a rade za aerodromsku kompaniju koja se bavi iznajmljivanjem vozila za putnike. Tzv. "Hybrid Assistive Limb" ili kako ih jednstavnije zovu HAL odela, su… »

Crveno usijanje: Severina zapalila Instagram vrelom fotografijom

Blic 28.11.2016
"Nema hleba bez motike, nema lajka bez golotinje", poručila je jednom prilikom Severina Kojić, ali izgleda da je pronašla način da dođe do lajkova i kada je zakopčana do grla. Pogledajte na Instagram-u Hrvatska pevačica objavila je na Instagramu… »

Zavodi fudbalera: Sandra Afrika šalje poruke Miralemu Pjaniću na Instagramu

Blic 28.11.2016
Sandra Afrika putem društvenih mreža poslala je poruku bosanskom fudbaleru Miralemu Pjaniću i obećala mu da će prvom prilikom doći da ga poseti u Torinu, gde on igra za fudbalski klub Juventus. Atraktivna pevačica istakla je da je 26-godišnji… »