Izvor: Jugmedia arhiva vesti 28.11.2016

Leskovčanka stohiljaditi putnik na niškom aerodromu

Jugmedia 28.11.2016
NIŠ- Na niškom aerodromu danas je evidentiran stohiljaditi putnik i bila je to Leskovčanka Miljana Todorović koja je doputovala iz Ajndhovena sa suprugom i ćerkom. Putnike na letu iz Holandije na aerodromu su dočekali predstavnici grada Niša i JP… »

UBISTVO U BEOGRADU Leskovčanin do smrti tukao nevenčanu suprugu

Jugmedia 28.11.2016
LESKOVAC / BEOGRAD – Beogradska policija uhapsila je na Zvezdari Leskovčanina D. Lj. (1956) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio teško ubistvo. Sumnja se da je D. Lj. nevenčanoj supruzi zadao više udaraca čvrstim predmetom u predelu glave i… »

Počasna titula Slobodanu Miloševiću ponovo na preispitivanje?!

Jugmedia 28.11.2016
LESKOVAC – Današnja sednica Skupštine grada počela je primedbama na poslovnik i statut prilikom prethodne svečane sednice na Dan grada, a skrenula na preispitivanje dobitnika, pa se dotakla i titule počasnog građanina, dodeljene nekadašnjem… »

Pećina Samar u kojoj je Milutin proveo 464 dana ponovo oživela

Jugmedia 28.11.2016
NIŠ – Posle više decenija skoro potpunog zaborava, pećina Samar kraj svrljiškog sela Kopajkošara proteklih godina ponovo je „oživela“ i iz dana u dan posećuje je sve veći broj ljudi, uglavnom planinara i zaljubljenika u prirodu. Samar je… »

Zbog epidemije salmonele traže smenu predsednice Gradskog odbora za zdravstvo

Jugmedia 28.11.2016
LESKOVAC – Opozicioni odbornik u leskovačkom parlamentu Nenad Zdravković (SDS) zatražio je večeras ostavku predsednice Gradskog odbora za zdravstvo Slađane Mladenović (SNS) jer, kako je rekao, nije preduzela ništa od izbijanja epidemije salmonele… »

Bez struje sutra 18 sela

Jugmedia 28.11.2016
LESKOVAC – Čak 18 sela će sutra biti bez struje na dva sata, saopštavaju iz leskovačke Elektrodistribucije. Zbog radova njihovih ekipa ,,Elektrodistribucije“ neće biti napajanja električnom energijom u vremenu od 10 časova, pa do završetka… »

Od sledeće godine najveći porez najsiromašnijima

Jugmedia 28.11.2016
LESKOVAC – Najbogatiji Leskovčani biće najviše pošteđeni prilikom plaćanja poreza na imovinu od naredne godine dok će osnovica za najsiromašnije ostati ista, odlučila je leskovačka Skupština. Opozicija je upozorila da će građani porez… »

Opština Medijana dobija vrednu video i audio opremu

Jugmedia 28.11.2016
NIŠ – Na zvaničnoj ceremoniji u glavnom gradu Bugarske, Sofiji, predsedniku Gradske opštine Medijana Milanu Krstiću, uručen je minule nedelje ugovor o donaciji u okviru prvog poziva za dostavljanje predloga projekata Interreg IPA Programa… »

Glumci iz filma „ Stado “ u niškom bioskopu „Cineplexx“

Jugmedia 28.11.2016
NIŠ – Glumačka ekipa filma „Stado“, rediteljskog prvenca Nikole Koja, družila se je minulog vikenda sa publikom u bioskopu „Cineplexx“ u “Stop shop“ ritejl parku na niškoj premijeri ovog filma. Publici su se osim Nikole Koja, pokloniti i… »

ZC Vranje: Smrt starice nije na našim rukama

Jugmedia 28.11.2016
VRANJE- Rukovodstvo Zdravstvenog centra u Vranju je na osnovu zaključka specijalne komisije odbacilo navode o nemarnosti zaposlenih u ovoj zdravstvenoj ustanovi što je za posledicu imalo smrt pacijentkinje M.Đ. Neimenovana starica iz Vranja, prema… »