Izvor: Kurir arhiva vesti 28.11.2016

Vučić o platama vojsci: Šta god ko mislio, nemamo ćup iz kog možemo da vadimo pare

Kurir 28.11.2016
BEOGRAD - Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas, povodom izjave predsednika Tomislava Nikolića da na vojsci ne treba da se štedi, da Srbija ne može da potroši više nego što zarađuje i da je Međunarodni monetarni fond bio protiv i… »

(Kurir tv) predstavljena bela knjiga 2016 Vučić: Vlada otvorena za sve da učestvuju u reformama

Kurir 28.11.2016
BEOGRAD - Vlada Srbije je otvorena za sve koji žele da učestvuju u reformama, poručio je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić na predstavljanju "Bele knjige 2016" Saveta stranih investitora (FIC). Vučić je, u obraćanju učesnicima, naveo da… »

Na osnovu nalaza Unutrašnje kontrole: Policija proverava poslovanje EPS

Kurir 28.11.2016
BEOGRAD - Na osnovu nalaza Unutrašnje kontrole, policija proverava poslovanje EPS Snabdevanje u prethodnom periodu. BEOGRAD - Na osnovu nalaza Unutrašnje kontrole, policija proverava poslovanje EPS Snabdevanje u prethodnom periodu. Elektroprivreda… »

(Kurir tv) umalo tuča radikala i obezbeđenja: Ekskluzivni snimak iz Skupštine Srbije!

Kurir 28.11.2016
BEOGRAD - Rat u skupštini nastavljen je i danas jer je sala u kojoj je trebalo da se održi sednica Administrativnog odbora na kojoj je trebalo da se raspravlja o smeni Aleksandra Martinovića, bila zaključana. Zaprepašteni što nisu mogli da uđu u… »

Završeno prebrojavanje glasova i u Mičigenu: Tramp je pobednik, evo koliko je glasova osvojio!

Kurir 28.11.2016
Donald Tramp je pobedio na predsedničkim izborima i u Mičigenu, saopštila je danas izborna komisija te savezne države, koja je završila prebrojavanje glasova 20 dana posle izbora. Mičigen je poslednja savezna država koja je proglasila konačne… »

Ojačala domaća valuta: Za evro danas 123,27 dinara

Kurir 28.11.2016
BEOGRAD - Dinar je danas ojačao za 0,1 odsto prema evru i zvanični srednji kurs iznosi 123,2784 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije. Dinar je prema evru slabiji za 0,1 odsto nego pre mesec dana, a na godišnjem nivou je slabiji za 1,7… »

Vučić o kurirovim predsedničkim izborima: Svi oni bi želeli da postanu predsednici

Kurir 28.11.2016
BEOGRAD - Premijer Aleksandar Vučić je večeras uoči "finala pre finala" KURIROVIH PREDSEDNIČKIH IZBORA u kojima će po prvi put odmeriti snage sa aktuelnim predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem poručio kandidatima da pobeđuju i dalje… »

Nanošenje teških telesnih povreda: Trojica osumnjičena za premlaćivanje Novosađanina

Kurir 28.11.2016
FUTOG - S. K. (18) iz Futoga uhapšen je zbog sumnje da je učinio krivično delo teška telesna povreda i A. Š. (23), P. Đ. (22) i V. M. (21), osumnjičene za krivično delo nasilničko ponašanje. Sumnja se da je, u Veterniku, S. K. udario pesnicom… »

Marković predstavio novu vladu CG: Ruka pravde stići će svakog ko je udario na državu i premijera!

Kurir 28.11.2016
Ruka pravde mora stići svakoga ko je brutalno udario na temelj države, poručio je mandatar za sastav nove Vlade Crne Gore, predstavljajući program u Skupštini Crne Gore. On je to rekao aludirajući na pokušaj državnog udara 16. oktobra. "Bez namere… »

Uputio predlog Vladi Srbije: 25. novembar da postano novi državni praznik

Kurir 28.11.2016
BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić uputio je Vladi Srbije predlog da 25.novembar, kada je na Velikoj narodnoj skupštini u Novom Sadu odlučeno da Vojvodina bude prisajedinjena Srbiji, bude proglašen za državni praznik. U obrazloženju… »