Izvor: Kurir/Beograd arhiva vesti 28.11.2016

Nova godina u Beogradu: Za najluđu noć pevaju Bajaga i Plavi orkestar

Kurir 28.11.2016
BEOGRAD - Beograđani i gosti srpske prestonice Novu godinu, 31. decembra, dočekaće na otvorenom uz Plavi orkestar i Bajagu na Trgu Nikole Pašića, a noć pre na istom mestu nastupiće Bijelo dugme i Aca Lukas, najavio je danas gradski menadžer Goran… »

Karambol u novom Beogradu: 5 povređenih u udesu u Bulevaru Milutina Milankovića

Kurir 28.11.2016
BEOGRAD - Šest osoba lakše je povređeno u saobraćajnim nesrećama koje su se desile tokom noći u Beogradu, rečeno je u Hitnoj pomoći. Prema rečima portparolke Hitne pomoći Nade Macure, u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Bulevaru Milutina… »

Mali razgovarao sa čepurinom: Kulturna i turistička saradnja Beograda i Moskve od velike važnosti

Kurir 28.11.2016
BEOGRAD - Kulturna i turistička saradnja Beograda i Moskve je od velike važnosti za odnose dva grada i dve zemlje, složili su danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali i ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin, koji su ocenili i da veći broj… »

Siniša Mali: Uređenjem fasada učinićemo Beograd lepšim i atraktivnijim

Kurir 28.11.2016
BEOGRAD - Ponosan sam što smo ispunili još jedno obećanje, a to je da smo krenuli sa rekonstrukcijom fasada u centru grada, istakao je danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali obilazeći radove na restauraciji fasada u Karađorđevoj ulici… »

Cosmopolitan i milenijalci po drugi put zajedno

Kurir 28.11.2016
Druženje i kreativnost povezali su se u inspirativnom kolažu projekata koje sa puno ljubavi gradi magazin Cosmopolitan. Organizovana je druga Cosmo izložba “Moje kreativno Ja 2”! Nesvakidašnja i kreativna Cosmo priča nastavila se u partnerstvu sa… »

Pod pokroviteljstvom princeze Katarine Otvoren božićni humanitarni bazar rukotvorina žena izbeglica

Kurir 28.11.2016
BEOGRAD – Prestolonaslednik Aleksandar i princeza Katarina otvorili su tradicionalni božićni bazar rukotvorina. Otvaranju humanitarnog bazara prisustvovali su i Maja Gojković, predsednica Narodne skupštine Republike Srbije, dr Nenad Ivanišević… »