Izvor: Kurir/Politika arhiva vesti 28.11.2016

(Kurir tv) umalo tuča radikala i obezbeđenja: Ekskluzivni snimak iz Skupštine Srbije!

Kurir 28.11.2016
BEOGRAD - Rat u skupštini nastavljen je i danas jer je sala u kojoj je trebalo da se održi sednica Administrativnog odbora na kojoj je trebalo da se raspravlja o smeni Aleksandra Martinovića, bila zaključana. Zaprepašteni što nisu mogli da uđu u… »

Vučić o kurirovim predsedničkim izborima: Svi oni bi želeli da postanu predsednici

Kurir 28.11.2016
BEOGRAD - Premijer Aleksandar Vučić je večeras uoči "finala pre finala" KURIROVIH PREDSEDNIČKIH IZBORA u kojima će po prvi put odmeriti snage sa aktuelnim predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem poručio kandidatima da pobeđuju i dalje… »

Uputio predlog Vladi Srbije: 25. novembar da postano novi državni praznik

Kurir 28.11.2016
BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić uputio je Vladi Srbije predlog da 25.novembar, kada je na Velikoj narodnoj skupštini u Novom Sadu odlučeno da Vojvodina bude prisajedinjena Srbiji, bude proglašen za državni praznik. U obrazloženju… »

Vlada puna v. D. Službenika: Čak 221 činovnik ima status vršioca dužnosti

Kurir 28.11.2016
BEOGRAD - U Vladi Srbije 221 državni službenik ima status vršioca dužnosti. Pozivajući se na podatke dobijene od vladine Službe za upravljanje kadrovima, Večernje novosti pišu da je vlada samo u poslednjih mesec dana imenovala više od 60… »

Ambasador SAD Skat: Srbija nije u obavezi da postane članica NATO

Kurir 28.11.2016
BEOGRAD - Ambasador SAD u Beogradu Kajl Skat ponovio je danas da Srbija nije u obavezi da bude članica NATO, te dodao da ta organizacija nikada nije vršila pritisak ni na jednu zemlju da postane član. Kada se govori o odnosima Srbije i NATO-a treba… »

Đurić danas u Briselu: Nova runda dijaloga Beograda i Prištine

Kurir 28.11.2016
BEOGRAD - Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić predvodiće danas u Briselu delegaciju Beograda u nastavku pregovaračkog procesa sa Prištinom. Teme ovonedeljnih razgovora u Briselu, koji će trajati do srede, biće primena postignutih… »

Šešelj ne daje tomi nikakve šanse na KURIROVIM IZBORIMA: Pobediće Vučić, sve ostalo nije realno!

Kurir 28.11.2016
BEOGRAD - Lider SRS Vojislav Šešelj, koji će se sutra boriti protiv Vuka Jeremića, Ivice Dačića i Rasima Ljajića, kaže za Kurir da večeras na KURIROVIM PREDSEDNIČKIM IZBORIMA neće glasati ni za koga. - Meni bi Nikolić bio neuporedivo lakša… »

Bruka! Bivši šef države vređa Tadić: Nikolić svakog dana sramoti Srbiju?!

Kurir 28.11.2016
BEOGRAD - Ako Srbija još jednom dobije Nikolića za predsednika, to će biti istorijska sramota. SDS i ja lično smo spremni da uradimo sve da dođe do promene na toj poziciji koja bi značila i pad Vučićeve vlade - kazao je bivši šef države i… »

Političari u panici: Apel Kurira, ne pokušavajte da pokradete izbore!

Kurir 28.11.2016
Akcija Kurira u kojoj naši čitaoci i posetioci naše Fejsbuk stranice glasaju za predsednika Srbije napravila je internet revoluciju. Kako je akcija odmicala, interesovanje je poprimilo milionske razmere. Kako saznajemo, akcija Kurira izazvala je pravu… »

Najveći gubitnik kurirovih izbora ostao iza Vuka i Rasima! Tadić: Ne priznajem rezultate!

Kurir 28.11.2016
Najveći luzer predsedničkih izbora na Kurirovoj Fejsbuk stranici je bivši šef države i lider SDS Boris Tadić. On je ostao iza Vuka Jeremića i Rasima Ljajića sa svega 396 glasova. Iako ni na koji način ne priznaje ispipavanje pulsa građana ovim… »