Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 28.11.2016

PREDLOG "TOPLANE": Grejanje u NS pojeftinjuje od januara

Moj Novi Sad 28.11.2016
Nakon što su proletos cene grejanja i tople vode smanjene za oko šest odsto, "Novosadska toplana" predložila Skupštini grada da im odobri novo pojeftinjenje. Kako piše 021.rs, Javno komunalno predueće "Novosadska toplana" predložilo je gradskoj… »

"Vodovod i kanalizacija": U promotivne svrhe kupuju "lejzi begove", švajcarske noževe...

Moj Novi Sad 28.11.2016
JKP "Vodovod i kanalizacija" raspisalo je javnu nabavku za kupovinu rekvizita za promociju kampanje "Pitka voda novosadska", u kojoj promoviše vodu iz gradske vodovodne mreže. Kako se navodi u javnoj nabavci, za kupovinu promotivnih rekvizita gradskom… »

KLIZANJE U DUNAVSKOM PARKU: Počelo postavljanje "Ledene šume", SNS i DS nastavljaju s prepucavanjem

Moj Novi Sad 28.11.2016
Mesto na kom će Novosađani uživati u zimskim čarolijama izazvalo brojne polemike. U Dunavskom parku počele su pripreme za manifestaciju "Ledena šuma”, odnosno, postavlja se platforma za buduće klizalište, dok se pored gradi i platforma na kojoj… »

Isključenja struje za utorak, 29. novembar

Moj Novi Sad 28.11.2016
Zbog planiranih radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u Novom Sadu, Veterniku, Futogu i Rumenki. Novi Sad: - od 8.30 do 11 sati: Vatroslava Jagića 2-10, Ćirila i Metodija 11-41, 26A-98, Crkva na Telepu i… »

Novosađanin pretučen, određen pritvor za četvoricu napadača

Moj Novi Sad 28.11.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Futogu uhapsili su S.K. (18), osumnjičenog da je učinio krivično delo teška telesna povreda i A.Š. (23), P.Đ. (22) i V.M. (21), osumnjičene za krivično delo nasilničko ponašanje, saopštilo je MUP… »

Vreme danas: Oblačno, hladnije i uglavnom suvo, u NS do 5°C

Moj Novi Sad 28.11.2016
U celoj zemlji danas će biti pretežno oblačno i hladnije, ponegde sa slabim snegom, uglavnom u brdsko-planinskim predelima na zapadu i jugu zemlje. U nižim predelima još ujutro ponegde slaba kiša, na severu i u Timočkoj Krajini delimično… »

Nikolić: Dan prisajedinjenja Vojvodine Srbiji da bude državni praznik

Moj Novi Sad 28.11.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić uputio je Vladi Srbije Predlog dopune Zakona o državnim i drugim praznicima u Srbiji kako bi 25. novembar, Dan prisajedinjenja Vojvodine Kraljevini Srbije postao državni praznik, saopšteno je danas iz kabineta… »

NOVOSAĐANI: Pare nisu toliko bitne, treba uživati u životu

Moj Novi Sad 28.11.2016
Njoj je za sreću potrebno malo. Iako su vremena teška, on uživa u sitnicama svakodnevnog života i, sigurna u sebe, očekuje bolje sutra. Tridesetosmogodišnja Dragana Buha rođena je u Novom Sadu. Završila je Srednju ekonomsku školu, smer za… »

Biljke za kancelariju koje pročišćavaju vazduh

Moj Novi Sad 28.11.2016
Korist od zelenih biljaka u radnom prostoru je dokazano neprocenjiva. Biljke oplemenjuju svaki prostor, ali i čiste vazduh. Takođe, postoji dovoljno biljaka koje rastu sa malo svetlosti i u kancelarijama koje se vikendom ne greju. Zbog toga, ne treba… »

NS: Hitna pomoć ustupa sanitetsko vozilo Domu zdravlja "Donja Gušterica"

Moj Novi Sad 28.11.2016
Na današnjoj sednici gradskog saveta za zdravstvenu zaštitu, socijalnu zaštitu i društvenu brigu o deci i omladini, odlučeno je da novosadski Zavod za hitnu medicinsku pomoć ustupi na privremeno korišćenje jedno sanitetsko vozilo kosovskom Domu… »