Izvor: Mondo/Društvo arhiva vesti 28.11.2016

Vučić odgovorio Nikoliću: Nemamo ćup...

Mondo 28.11.2016
Šta god neko mislio, nemamo ćup iz koga ćemo da vadimo, kad god neko kaže da nečim nije zadovoljan, izjavio je danas predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, povodom protesta vojnog sindikata. Foto: Beta-Saša Đorđević On je tako odgovorio na… »

Rehabilitacija Nedića: Pretnje i protest

Mondo 28.11.2016
Istoričar Dragan Aleksić izjavio je danas u Višem sudu u Beogradu, da nijedna odluka predsednika okupacione vlade Srbije u Drugom svetskom ratu, Milana Nedića u vezi sa koncentracionim logorom Banjica, ne nosi njegov potpis. Foto: MONDO, Jelena… »

Minus danas, a vejaće i sneg

Mondo 28.11.2016
U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i hladnije, ponegde sa slabim snegom, uglavnom u brdsko-planinskim predelima na zapadu i jugu zemlje. Foto: AP Photo/Sergei Grits U nižim predelima još ujutro ponegde slaba kiša, na severu i u Timočkoj… »

"Diplomirani" džihadisti u Srbiji!

Mondo 28.11.2016
Estremisti koji iz naše zemlje odlaze u rat u Irak i Siriju kako bi izbegli zatvorske kazne koje ih prema novom zakonu čekaju u Srbiji zbog ratovanja u inostranstvu, pri povratku dobijaju dokument o tamošnjem školovanju. Foto: printscreen, youtube To… »

Otet radnik perionice, otmičari brzo uhapšeni

Mondo 28.11.2016
R.R. (32), radnik auto-perionice u Kumodraškoj ulici u Beogradu otet je oko 14 sati. Otmičari brzo uhapšeni. Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock Njega su nepoznati otmičari ugurali u "bmw" uz pretnju nožem ispred auto-perionice gde je radio, javlja… »

Da li šamar spada u nasilje nad decom? (anketa)

Mondo 28.11.2016
Dve trećine Austrijanaca smatra da je šamar prihvatljiva vaspitna mera. A vi? Foto: Guliver/Getty/Thinkstock Austrijanci žele strože zakone i kazne za nasilje nad decom, ali dve trećine smatra prihvatljivim šamar kao vaspitnu meru, pokazuje… »

Albanske zastave na jugu Srbije, Kosovo u crvenom

Mondo 28.11.2016
U opštinama Bujanovac i Preševo danas su, povodom nacionalnog praznika Albanije - Dana zastave, pored srpske zastave, istaknute i zastave Republike Albanije. I u samoproglašenoj državi Kosovo sve u crvenom... Foto: Mondo Na zgradi opštine Preševo… »

Počinje veliki Božićni post, koja su pravila

Mondo 28.11.2016
Za pravoslavne vernike danas počinje šestonedeljni post, koji prethodi najradosnijem hrišćanskom prazniku - Božiću. Tokom posta treba se uzdržavati od mrsne hrane, zlih misli, pohotnih želja i rđavih dela. Foto: Guliver/Getty/Thinkstock… »

Vranje: Kola na doboš, direktori zc peške

Mondo 28.11.2016
Dirketori Zdravstvenog centra u Vranju ostali bez automobila jer je, po nalogu Osnovnog suda, na licitaciji prodato šest službenih automobila na ime nadoknade plata jednom lekaru. Foto: MONDO, Goran Sivački Vozila su prodata na ime naknade troškova dr… »

Obožavaoci JNA: Obnovimo bratstvo-jedinstvo

Mondo 28.11.2016
Postoje ljudi kojima je služenje obaveznog vojnog roka u nekadašnjoj JNA ostalo u lepoj uspomeni a veruju i da je moguće obnoviti bratstvo-jedinstvo. Oni su se okupili na Facebooku i planiraju i okupljanje na nekadašnjem stadionu JNA. Foto: facebook… »