Izvor: Mondo/Politika arhiva vesti 28.11.2016

Opet "drama" u Skupštini - sad na odboru

Mondo 28.11.2016
Burno je danas bilo u Skupštini Srbije, a sve oko sednice Administrativnog odbora. Dok opozicija tvrdi da je održana sednica o smeni predsednika odbora Aleksandra Martinovića (SNS), SNS navodi da se opozicija "igrala sednice". Predstavnici opozicije su… »

Poruka "kandidatima na društvenim mrežama"

Mondo 28.11.2016
Evo šta Aleksandar Vučić poručuje brojnim "kandidatima za predsednika", ali i kako komentariše izjavu Milutina Mrkonjića o kondomima...Dobra vest o kontaktima sa Trampovim kabinetom. Predsednik Vlade Aleksandar Vučić je "kandidatima na društvenim… »

Janković ne može da bude ombudsman ako...

Mondo 28.11.2016
Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović izjavila je danas da nije primereno da Saša Janković obavlja funkciju zaštitnika građana ako ulazi u kampanju za predsedničke izbore. Foto: youtube/printscreen "Kada slušam Jankovića, čini mi se da opozicija… »

Na ispraćaj El Komandantea šaljemo Vulina

Mondo 28.11.2016
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin, predvodiće u ime Vlade Srbije delegaciju koja će sutra u Havani prisustvovati svečanom ispraćaju posmrtnih ostataka bivšeg predsednika Republike Kube. Foto: AP/File… »

LDP i LSV: Nikolić zloupotrebljava funkciju

Mondo 28.11.2016
Dve stranke parlamentarne opozicije, LDP i LSV, oštro su kritikovale stavove Tomislava Nikolića iznete u intervjuu za tv mrežu Aldžazira. Foto: youtube/prinstcreen Stranke ocenjuju da odlazeći predsednik zloupotrebljava funkciju i poslednje mesece… »

Vatra progutala krov Mlekare Valeta

Mondo 28.11.2016
U mlekari Valeta u dragačevskom selu Vučkovica jutros je izbio požar, koji je ugašen nakon četiri sata, a na objektu je izgoreo krov i deo kancelarijskog prostora. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Vatrogasno spasilačkoj jedinici u Guči, javljeno je… »