Izvor: Mondo/Nauka & Tehnologija arhiva vesti 28.11.2016

Pazite kad menjate profilnu sliku!

Mondo 28.11.2016
Promene fotografije na profilima na mrežama Facebook i Linkedin mogu "zaraziti" vaš kompjuter! Foto: Promo/Neowin Facebook "Endgadget" prenosi da, zbog sigurnosnih propusta vezanih za obradu slika, promena profilne fotografije na mrežama Facebook i… »

Omiljena kombinacija TV kanala po mnogo nižoj ceni

Mondo 28.11.2016
Uživajte u omiljenim kanalima i pritom ostvarite dodatnu uštedu od 50% na mesečnu naknadu uz specijalno kombinovane Super i Premium TV pakete. Svoje slobodno vreme provodite tako što se opustite i u udobnosti svog doma gledate omiljeni TV program? mts… »

Svetski šampioni u mts poslovnici u Novom Sadu

Mondo 28.11.2016
Svetski šampioni u basketu 3x3 bili su gosti mts poslovnice u Novom Sadu. U subotu, 26. novembra, gosti u mts poslovnici u Zmaj Jovinoj ulici, bili Ssu setski šampioni u basketu 3x3. Dva Marka, Dejan i Dušan su pored druženja sa našim korisnicima… »

Novi iPhone će biti na preklop?!

Mondo 28.11.2016
Apple će vratiti u modu modele kakve smo "šetali" pre više godina? Foto: Promo/Twitter/@VenyaGeskin1 Kada je Apple 2007. izbacio prvi iPhone model, ceo svet je "ludeo" za telefonima na preklop. Kompanije kao što su Motorola, Nokia i Sony Ericson… »

Priče kojih nema u vodiču - sada u vašem telefonu

Mondo 28.11.2016
Mnoge priče koje se ne nalaze u turističkim brošurama gradova i zemalja Balkana sada se nalaze u Android aplikaciji "Mape nevidljivog Balkana". Foto: promo U želji da sačuva od zaborava male, nevidljive i marginalizovane priče i pojedince… »

5 Google Maps alternativa (video)

Mondo 28.11.2016
Ako vam Google Maps ne "leže", onda pokušajte s nekom od ovih aplikacija. Ukoliko ste Android ili iPhone korisnik i u potrazi ste za novom GPS navigacijom i mapama, imamo pet novih (za neke i ne toliko novih) aplikacija za vas! U pitanju su Waze, Here… »

Open Innovation Challenge: Oni su pobedili!

Mondo 28.11.2016
Tim "First" iz Beograda pobednik je prvog Open Innovation Challenge-a, održanog tokom proteklog vikenda, u organizaciji Sosijete ženeral i Centra za tehnološko preduzetništvo (ICT Hub). Petočlani tim kreirao je uslugu namenjenu klijentima banke koji… »

Ko više laže, iPhone ili Android korisnici?

Mondo 28.11.2016
Telefon je odraz vaše ličnosti. Evo šta telefon koji nosite može da "ispriča" o vama. Prepirke između Android i iPhone korisnika ovih dana podignute su na viši nivo, kad je Univerzitet Linkoln, iz Velike Britanije objavio studiju u kojoj se tvrdu… »

Šminker i plastični hirurg u vašem džepu! (video)

Mondo 28.11.2016
Ova selfi aplikacija će vas pretvoriti u najbolju moguću verziju sebe! Foto: YouTube Jedna od najpopularnijih selfi aplikacija prethodnih godina konačno je dobila novu verziju, prenosi "The verge". U pitanju je FaceTune2, aplikacija izraelskog studija… »

Druženje sa basketašima u Novom Sadu

Mondo 28.11.2016
Imamo lepo iznenađenje za sve vas koji volite 3 na 3 basket – najbolji basketaši na planeti će posetiti mts poslovnicu u Novom Sadu, Zmaj Jovina 4! Pozivamo vas da, u subotu, 26. novembra, od 12 časova, dođete u mts poslovnicu u Novom Sadu, Zmaj… »