Izvor: MTV Srbija arhiva vesti 28.11.2016

Nicki Minaj baksuz na odmoru

MTV Srbija 28.11.2016
Zbog lošeg vremena, Nicki Minaj je imala ozbiljne nevolje na odmoru i nešto sa čime totalno saosećamo. Kraljica repa je bila na karipskom ostrvu Kurakao i umesto da uživa u toplom suncu, nju je zadesila oluja. Nickina vila ima sjajan pogled i još… »

Da li ste primetili lažnu Monicu u „Prijateljima“?

MTV Srbija 28.11.2016
Ona epizoda u kojoj je Monicu zamenila druga glumica, a mi to uopšte nismo primetili. Priznaćemo vam, gledali smo sve epizode „Prijatelja“ ko zna koliko puta, ali ovo zaista nismo primetili. Ali sada kada smo videli, sasvim nam je neverovatno da nam… »

Istinski zastrašujuća opcija na Instagramu

MTV Srbija 28.11.2016
Plašimo se ovoga... Znate kako je nekad zabavno skrolaovti svoje Instagram simpatije, bivše ljubavi ili nekog ko vam je zanimljiv i onda napraviti gomiluuuuuu screenshotova i sačuvati to u svom telefonu ili poslati najboljoj prijateljici/prijatelju… »

Kanye se vraća kući?

MTV Srbija 28.11.2016
Još juče situacija se činila prilično lošom, ali prema najnovijim vestima, Kanye bi već danas mogao da bude sa svojom porodicom. Nakon dramatičnog sloma zbog kojega je hospitalizovan, kao i izveštaja da je situacija sve gora, stižu nam nove… »

Tom Hanks vam dočarava omiljenu scenu iz "Forrest Gumpa" (VIDEO)

MTV Srbija 28.11.2016
Prošlo je više od dve nedelje od izlaska kultnog filma "Forrest Gump" ali Tom i dalje može da prizove omiljeni lik! Tokom gostovanja u "Graham Norton show", Hanks je zabavio publiku, kao i olimpijskog pobednika Moa Faraha povodom priče o tome ko… »

The xx objavili spot "On Hold"

MTV Srbija 28.11.2016
Stigao nam i je spot za novu sjajnu pesmu "On Hold" sa predstojećeg albuma "I See You". Spot je režirao Alasdair McLellan a u njemu vidimo život u predgrađu Marfe, u Teksasu gde su snimali i pojedine pesme sa novog albuma. Nedavno je bend izveo "On… »

Carpool Karaoke: James Corden o saradnji sa Madonnom

MTV Srbija 28.11.2016
Madonna je nedavno objavila da će biti poslednja na dugoj listi zvezda koje su se pridružile Jamesu Cordenu u njegovom hit segmentu emisije "Late late Show", Carpool Karaoke. A sada možemo da vidimo i delić onoga što nas čeka jer imamo najavu… »

Rihanna i Drake izbegavali jedno drugo u Abu Dabiju

MTV Srbija 28.11.2016
Rihanna i Drake su izgleda uistinski završili. Oni su bili zajedno pa nisu, a sada su oboje proveli vikend u Abu Dabiju, na odvojenim nastupima i ne ovog puta NISU iznenadili fanove i zajedno bili na bini, već su se non-stop izbegavali. Drake (30) i… »

Sin jednog od "Sex Pistolsa" spalio njihovu pank zaostavštinu

MTV Srbija 28.11.2016
Sin preminulog Malcolma McLarena je zapalio, navodno 6 miliona vrednu imovinu povezanu sa bendom koji je vodio njegov otac dok su bili pank ikone. The Sex Pistols su zaista bili pioniri i poput mnoge pank odeće i njihova je bila kratkog veka, ali njihova… »

Major Lazer imaju pesmu za praznični album

MTV Srbija 28.11.2016
Poslušajte njihovu saradnju s Protojeom - "Christmas Trees"... Diskografska kuća Mad Decent, koju je osnovao Diplo, objavila je četvrtu ediciju prazničnog albuma "A Very Decent Christmas", za sve one kojima su dosadne one tipične božićne pesme. Na… »