Izvor: Pravda/Politika arhiva vesti 28.11.2016

Novi haos u skupštini: Naprednjaci zaključali salu da bi sprečili raspravu o Martinovićevoj smeni (video)

Pravda 28.11.2016
Članovi skupštinskog administrativnog odbora iz redova opozicije sastali su se danas u skupštini i raspravljali o smeni predsednika tog odbora Aleksandra Martinovića, ali nisu mogli da odlučuju, jer nisu imali kvorum. Sednicu odbora zakazao je… »

Vučić: Niti ja ličim na Lazara, niti su oni junaci kao Murat!

Pravda 28.11.2016
Predsednik Vlade Aleksandar Vučić je "kandidatima na društvenim mrežama" za predsedničke izbore poručio da pobeđuju i dalje. On ne napominje da se pita šta će biti na pravim izborima. Premijer je napomenuo da će nastaviti da priča o deficitu… »

Novi državni praznik: Dan prisajedinjenja Vojvodine Srbiji

Pravda 28.11.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić uputio je Vladi Srbije Predlog dopune Zakona o državnim i drugim praznicima u Srbiji kako bi 25. novembar, Dan prisajedinjenja Vojvodine Kraljevini Srbije postao državni praznik, saopšteno je danas iz kabineta… »

Skot: Srbija nije obavezna da bude članica NATO, nema pritisaka!

Pravda 28.11.2016
Ambasador SAD u Beogradu Kajl Skot izjavio je danas da Srbija nije u obavezi da bude članica NATO i poručio da ta organizacija nikada nije vršila pritisak ni na jednu zemlju da postane član. - Kada se govori o odnosima Srbije i NATO-a treba prvo da se… »

Tadić: Neozbiljno je da Šutanovac bude predsednički kandidat

Pravda 28.11.2016
Lider SDS Boris Tadić kaže da je neozbiljno da predsednik DS Dragan Šutanovac bude kandidat za predsednika Srbije. Na pitanje da li može da se dogovori sa bivšom strankom (DS) oko istog predsedničkog kandidata odgovorio je potvrdno. - Neozbiljno bi… »

Tadić izvređao svog naslednika : Nikolić svakog dana sramoti Srbiju!

Pravda 28.11.2016
Bivši šef države i aktuelni lider SDS-a Boris Tadić ocenio je da ne postoji ništa idealnije za Aleksandra Vučića nego da političke stranke opozicije imaju „pregršt predsedničkih kandidata” i da je to situacija u kojoj lider SNS-a može stati… »