Izvor: Ritam grada Kg arhiva vesti 28.11.2016

Kragujevac prvi po popisu nelegalnih objekata

Ritam grada Kg 28.11.2016
Rok koji su lokalne samouprave imale da popišu nelegalne objekte na svojoj teritoriji istekao je juče. Sa 40.000 evidentiranih nelegalno izgrađenih objekata Kragujevac je prvi, najuspešnije je obavio popis u Srbiji. Iako je rok istekao popisivači… »

Ugrožena likvidnost “Vodovoda”, Gradsko veće odobrilo novo zaduživanje

Ritam grada Kg 28.11.2016
Visoka nenaplaćena potraživanja od pravnih i fizičkih lica, koja iznose više od 1,3 milijardi dinara, direktno ugrožavaju funkcionisanje JKP ”Vodovod i kanalizacija”. Gradsko veće Kragujevca je tom preeduzeću odorilo novo zaduživanje… »

Tribina o književnim idolima, Lompar i Gatalica u Univerzitetskoj galeriji

Ritam grada Kg 28.11.2016
U Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu u utorak 29. novembra od 20 sati biće održana tribina pod nazivom “O književnim idolima”. Tribina se realizuje u saradnji sa Udruženjem umetnika Srbije u okviru projekta “Kulturni šok”, a učesnici… »

Delimo 2×2 karte za film „Fantastične zveri“

Ritam grada Kg 28.11.2016
Ritam Grada i Cineplexx Vas nagrađuju sa 2×2 karte za film „Fantastične zveri“ u sredu od 19.45 sati. Vaše podatke (ime, prezime i broj telefona) možete poslati na mejl: nagrade@ritamgrada.rs U naslovu mejla obavezno staviti naziv filma… »

Pobednički gol Ekonomca obišao svet (VIDEO)

Ritam grada Kg 28.11.2016
U poslednjem kolu elitne runde Lige šampiona, Ekonomac je u Mariboru savladao češki Hrudim, rezultatom 1:0. Jedini pogodak postigao je Azerbejdžanac Vitali Borisov, u 31. minutu, fantastičnim lobom preko gotovo celog terena, koji je obišao svet… »

Dodeljene nagrade na „Sajmu turizma“

Ritam grada Kg 28.11.2016
Dodelom nagrada, u subotu je svečano zatvoren osmi po redu „Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma“ , na „Šumadija sajmu“ u Kragujevcu“. U kuvanju vruće rakije – „šumadijskog čaja“, pobedu su odneli Miroslav i Gordana Cicić… »