Izvor: RTS/Hronika arhiva vesti 28.11.2016

Policija proverava poslovanje EPS-a

RTS 28.11.2016
Na osnovu nalaza Unutrašnje kontrole, policija proverava poslovanje "EPS Snabdevanja" u prethodnom periodu, saznaje agencija “Tanjug“. Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da će sutra dobiti precizne informacije o dešavanju u Elektroprivredi… »

Sremska Rača, uhapšen zbog krijumčarenja ljudi

RTS 28.11.2016
Policija iz Sremske Mitrovice uhapsila je S. H. (44) zbog nedozvoljenog prelaska državne granice i krijumčarenja ljudi. Prilikom pregleda automobila na graničnom prelazu Sremska Rača, sa Bosnom i Hercegovinom, policija je otkrila pet turskih… »

Uhapšena četvorica Srba u Leposaviću, zaplenjeno oružje

RTS 28.11.2016
Posle sinoćnje tuče i pucnjave, kosovska policija uhapsila je u Leposaviću četiri osobe i konfiskovala ručni raketni bacač - zolju, dve automatske puške i dva pištolja. Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić rekao je za Tanjug… »

Uhapšen zbog sumnje da je ubio suprugu

RTS 28.11.2016
Policija u Beogradu je uhapsila D. Lj. (1956) iz Leskovca zbog sumnje da je izvršio teško ubistvo. Sumnja se da je D. Lj. nevenčanoj supruzi zadao više udaraca čvrstim predmetom u predelu glave i tela, posle čega je ona preminula od zadobijenih… »

Sedam i po godina zatvora za ubistvo u Čačku

RTS 28.11.2016
Čačanin Vladimir Tripković (33) osuđen je na sedam i po godina zatvora zbog ubistva Strahinje Ičelića (28) iz tog grada. Nenad Kalajdžić (32) i Saša Ljuboja (39) osuđeni su za saučesništvo u ubistvu na devet i šest meseci zatvorske kazne… »

Zaplenjen zubotehnički materijal na Batrovcima

RTS 28.11.2016
Carinici su na prelazu Batrovci, prilikom ulazne kontrole, zaplenili zubotehnički materijal čija je vrednost viša od pola miliona dinara, saopštila je Uprava carina. Kako je navedeno, 30 kutija keramičkih blokova koji se koriste u zubnoj protetici… »