Izvor: Sandžak haber arhiva vesti 28.11.2016

FOTO // Formirana Vlada Crne Gore! Evo koliko Bošnjaci i Albanci znače Crnoj Gori!

Sandžak haber 28.11.2016
Prva fotografija Vlade Duška Markovića: Ministar koji se ne dokaže za godinu, biće smijenjen Svi ministri u Vladi Duška Markovića imaju roku od 365 dana da dokažu šta znaju. Poslije godinu, biće smijenjen svako ko ne bude dobro radio. To je… »

“Zlatni volan” za Jaguar XF

Sandžak haber 28.11.2016
Jaguar je početkom novembra u Berlinu, osvojio prestižnu nagradu u automobilizmu “Zlatni volan 2016”, koju tradicionalno, od 1976. godine, dodeljuje nemački nedeljnik Bild am Sonntag. Jaguar XF dobio je priznanje za najbolji sedan u svojoj… »

Mihajlovićeva o Novom Pazaru: Zakon mora da se poštuje

Sandžak haber 28.11.2016
Zakon koji regulise pitanja nelegalne gradnje nema ime i mora da se poštuje, rekla je potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović. “U Novom Pazaru, čiji je veliki deo pod zaštitom Republičke direkcije za zaštitu spomenika… »

Murić: Zukorlić odgovoran za destabilizaciju i porast tenzija

Sandžak haber 28.11.2016
Novi Pazar – “Nakon mirnog i stabilnog perioda, političko djelovanje bivšeg muftije Muamera Zukorlića dovelo je do ponovnog rasta tenzija i destabilizacije ovog područja, koji svoju retoriku političara prenosi i na džamije. I premijer Aleksandar… »

PRETEĆA PISMA DŽAMIJAMA U AMERICI: Trump će uraditi muslimanima ono što je Hitler uradio Jevrejima

Sandžak haber 28.11.2016
Četiri džamije, tri u Kaliforniji i jedna u Džordžiji, dobile su prijeteća pisma u kojima stoji da će novoizabrani predsjednik SAD-a Donald Trump uraditi muslimanima ono što je Adolf Hitler “uradio Jevrejima”, tvrdi Vijeće za… »

Grad u Kanadi nudi posao i zemlju svakome ko želi da se preseli kod njih

Sandžak haber 28.11.2016
Kejp Breton je malo ostrvo locirano na krajnjem istoku Nove Škotske, Kanada. Market “The Farmer's Daughter Country Market“, pekara i velika radnja predstavljaju srce ovog skrivenog raja koji teži da se proširi. Ovo mjesto ima sve osim ljudi… »

VIDEO KOJI ĆE ZAPALITI BALKAN! Mitropolit Mihajilo o Srebrenici, Irineju, Štrpcima, Bošnjacima, Albancima i Allahu

Sandžak haber 28.11.2016
Sarajevo – Mitropolit Crnogorske pravoslavne Crkve gostovao je u Centralnom Denevniku kod Senada Hadžifejzovića gde je otvoreno rekao da je patrijarh SPC potanak, da je u Srebrenici počinjen strašan genocid ali i da broj ubijenih nikada neće biti… »

Srbi uhapšeni u Leposaviću, oduzet im raketni bacač

Sandžak haber 28.11.2016
Četvorica Srba uhapšeni su prošle noći u Leposaviću zbog izazivanja opšte opasnosti posle tuče i pucnjave u kojoj je učestvovalo više ljudi, ali niko nije povređen. Uhapšeni su M.M. (32), V.S. (41), V.D. (33) i Dž.V. (41) koji su učestvovali… »

Japanski park zaledio 5.000 morskih bića kao zimsku čaroliju!

Sandžak haber 28.11.2016
Japanski zabavni park “Space world” izvinio se svim posetiocioma zato sto su zaledili preko 5.000 morskih životinja kako bi ljudi klizali preko “živopisnog leda”. Japanski park “Space world” je zatvorio klizalište u kome su zaledili hiljade… »

Nagrada “Dobar primer Novog optimizma” za Šabića i Jankovića

Sandžak haber 28.11.2016
Nagrada “Dobar primer Novog optimizma” za 2016. godinu pripašće zaštitniku građana Srbije Saši Jankoviću i povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljubu Šabiću, saopštio je pokret Novi optimizam. Kako… »