Izvor: Srbija danas arhiva vesti 28.11.2016

Stara lica na novim funkcijama: Crna Gora dobila novu Vladu

Srbija danas 28.11.2016
Izabrana je 41 Vlada na čelu sa Duškom Markovićem. Vladu i program koji je ponudio Markovic podržao je 41 poslanik DPS, SD, BS i albanske koalicije Albanci odlučno. Marković se nije izjašnjavao, odnosno nije glasao. #ekspoze #DuskoMarkovic #VladaCG… »

Novogodišnje manifestacije u Beogradu: Sve spremno za ulazak u Novu 2017. godinu! (foto)

Srbija danas 28.11.2016
U Beogradu će od 15. decembra nizom programa biti obeležen početak Nove godine, a centralni događaj manifestacije ''Beogradska zima" je doček 2017. godine kada će ispred Doma Narodne skupštine pevati Bajaga i instruktori i Plavi orkestar. Kako je… »

Vučević najavio odlične vesti: Pojeftinije grejanje u Novom Sadu

Srbija danas 28.11.2016
U Novom Sadu će po drugi put ove godine biti smanjene cene grejanja i tople potrošne vode. Na inicijativu gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, a na osnovu Predloga odluke o promeni prodajnih cena proizvodnje i isporuke toplote za grejanje JKP… »

Užas u Hrvatskoj: Majka gušila ćerku jastukom zbog loših ocena!

Srbija danas 28.11.2016
Majka je fizički nasrnula na ćerku zbog loših ocena, a potom je uzela da je guši jastukom. Hrvatska policija uhapsila je u Gorskom Kotaru S.S. (54) zbog pokušaja ubistva svoje maloletne ćerke. Majka je na ćerku (13) nasrnula nezadovoljna njenim… »

Vučić: Vidi se da smetam mnogima, smešno mi da pričam o podršci poznatih Saši Jankoviću

Srbija danas 28.11.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić govorio je danas na predstavljanju "Bele knjige 2016" Saveta stranih investitora i tom prilikom odgovarao na pitanja novinara. 13:28 - Smešno mi da pričam o podršci Jankoviću Na pitanje o podršci poznatih… »

Olimpijski uspeh genijalaca: Bronzu i srebro iz mentalne aritmetike donose u Zemun

Srbija danas 28.11.2016
Polaznici škole ''Malac Genijalac'' osvojili su srebrnu i bronzanu medalju na pre dva dana završenoj Međunarodnoj Olimpijadi u mentalnoj aritmetici. Poziv za učešće na Međunarodnoj Olimpijadi u mentalnoj aritmetici je usledio nakon održavanja prve… »

Mihajlović: Zakon nema ime i mora da se poštuje!

Srbija danas 28.11.2016
Zakon koji reguliše pitanja nelegalne gradnje nema ime i mora da se poštuje, rekla je danas potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović. - U Novom Pazaru, čiji je veliki deo pod zaštitom Republičke direkcije za zaštitu… »

Novi haos u Skupštini: Umalo tuča zbog skupštinskog ključa

Srbija danas 28.11.2016
Haos u Skupštini Srbije kao da nema kraj. Do novog sukoba poslanika u Skupštini Srbije došlo je zbog toga što su vrata sale gde zaseda Administrativni odbor bila zaključana. Poslanici opozicije "poljubili" su jutros vrata kada su došli na raspravu… »

Đurić U Briselu: Danas nastavak pregovora sa Prištinom

Srbija danas 28.11.2016
Teme ovonedeljnih razgovora u Briselu, koji će trajati do srede, biće primena postignutih sporazuma o Zajednici srpskih opština, pravosuđu, telekomunikacijama i slobodi kretanja. Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić predvodiće… »

Katarini (26) je u Kragujevcu izvađena materica: Trbušna duplja mi je rasporena i unutra je nađen gnoj i sepsa

Srbija danas 28.11.2016
Mlada majka je preživela pravi pakao! Katarina Ilić (26) porodila se carskim rezom 16. novembra u Opštoj bolnici u Aranđelovcu. Tri dana posle porođaja dobila je velike bolove u stomaku praćene temperaturom, lekari su reagovali antibioticima… »