Izvor: Srbija danas/Beograd arhiva vesti 28.11.2016

Novogodišnje manifestacije u Beogradu: Sve spremno za ulazak u Novu 2017. godinu! (foto)

Srbija danas 28.11.2016
U Beogradu će od 15. decembra nizom programa biti obeležen početak Nove godine, a centralni događaj manifestacije ''Beogradska zima" je doček 2017. godine kada će ispred Doma Narodne skupštine pevati Bajaga i instruktori i Plavi orkestar. Kako je… »

Olimpijski uspeh genijalaca: Bronzu i srebro iz mentalne aritmetike donose u Zemun

Srbija danas 28.11.2016
Polaznici škole ''Malac Genijalac'' osvojili su srebrnu i bronzanu medalju na pre dva dana završenoj Međunarodnoj Olimpijadi u mentalnoj aritmetici. Poziv za učešće na Međunarodnoj Olimpijadi u mentalnoj aritmetici je usledio nakon održavanja prve… »

Mali sa ambasadorom Švajcarske: Razgovaralo se i o poboljšanju prevoza u Beogradu

Srbija danas 28.11.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali razgovarao je danas sa ambasadorom Švajcarske Filipom Geom o predstojećoj zvaničnoj poseti Bernu 2. i 3. decembra. Kako se navodi u saopštenju Gradske uprave, Mali će se tom prilikom sastati sa gradonačelnikom… »

Vozili smo auto-putem kroz BG u vreme najgoreg špica: Evo zašto je gužva! (video/foto)

Srbija danas 28.11.2016
Ekipa portala Srbija Danas proveravala i ustanovila zašto je na auto-putu kroz Beograd kolaps svakog radnog dana u vreme špica. "Ljudi, znate li vi bre u šta se upuštate?", pita nas službeni vozač Toša kada smo mu saopštili da hoćemo da napravimo… »

Za sve zaljubljenike u fudbal: Ovi klubovi vam daju posebne popuste

Srbija danas 28.11.2016
Pod pokroviteljstvom opštine Zemun, a u okviru projekta Moja zemunska kartica, ima te priliku da svoje dete upišete na neki od vidova sporta uz popust. Naime, svim korisnica Moje zemunske kartice omogućen je popust u sledećim sportskim klubovima… »

Od Prokopa do Vukovog spomenika: Da li je brže kolima ili vozom? (foto)

Srbija danas 28.11.2016
​Putovanje BG vozom jedini je način za izbegavanje saobraćajnog kolapsa u centru Beograda. Ekipa portala istraživala je na koji način se najbrže može izbeći saobraćajna gužva u Beogradu u vreme špica. Sve opcije su na kraju vodile ka BG vozu… »

Uspešno završena još jedna javna licitacija

Srbija danas 28.11.2016
Tokom proteklog vikenda u pijačnim upravama pijaca „Blok 44“ i „Kalenić“ održana je najveća do sada javna licitacija za davanje u zakup tezgi, rashladnih vitrina i ramova na 10 beogradskih pijaca. Ukupno 32 lica nadmetala su se za pijačnu… »