Izvor: Srbija danas/Zabava arhiva vesti 28.11.2016

Mali zli patuljak: Žestoka rasprava u Snajkama! Pale opasne uvrede...

Srbija danas 28.11.2016
Opšti haos! Rijalliti šou "Snajke" iz dana u dan pomera granice ludila. Pompe koju svakodnevno izazivaju učesnice ovog rijaliti programa, pokazuju koliko su takmičari zaista precizno odabrani. Međutim, iako se radi o iskusnim "igračima", oni se… »

Bravo, ćale: Evo kako je bivši Farmer oduševio ćerkicu uoči Nove godine! (foto)

Srbija danas 28.11.2016
"Zvončići, zvončići, zvonite kroz noć...". Bivši Farmer Rade Lazić otkrio je i drugu stranu svoje ličnosti novim fotografijama na Instagramu. Kako mu je prema sopstvenom priznanju ćerka Nika sve u životu, Rade se trudi da u svakom slobodnom… »

Kastro se prevrće u grobu! Kad vidite šta je Gastoz napisao posle njegove smrti, krstićete se 3 dana!

Srbija danas 28.11.2016
Potpuno neverovatna reakcija... Mnoge srpske javne ličnosti su se oglasile na društvenim mrežama posle smrti Fidela Kastra, a među njima je i zvezda "Parova" Nenad Marinković Gastoz. Simbolika u njegovom slučaju je posebna, jer se Gastoz, malo pre… »

Ovo nisu hteli da vam kažu: Kada putujete avionom, ovih 5 stvari su potpuno besplatne

Srbija danas 28.11.2016
Razumljivo, avio-kompanije kriju ove pogodnosti kao zmija noge, ali možete ih imati bez utrošenog dinara. Dali ste pravo malo bogatstvo na avionsku kartu, dodatni prtljag i čašu vina u avionu, ali ove stvari neće vas koštati ni dinara. Besplatno… »

Završio u policiji! Javio ćaletu da je u stanici, a kada je rekao zašto usledio je šok! (foto)

Srbija danas 28.11.2016
Preznojio se! Većina roditelja će reći da spava samo na jednom oku kada njihova deca izlaze u noćni provod, i da na jedvite jade zaspe i na ono drugo ujutu kada njihovi naslednici (često četvoronoške) uđu u stan. Upravo takva situacija se desila… »

Načisto se izgubio: Momak majci poslao pogrešan sms, ali se ni tu nije zaustavio! (foto)

Srbija danas 28.11.2016
Prvi seks najčešće potpuno poremeti um. Period puberteta period je života kada hormoni najviše "divljaju" i kada jako teško mladi mogu da ih kontrolišu. Slično je i sa njihovim umom, što nam je lepo pokazao jedan momčić u ovoj sms prepisci… »

Haos u Snajkama: Pogledajte šta su uradili Dragana i Mili! (video)

Srbija danas 28.11.2016
Potpuni razvrat u rijalitiju... Svašta se dešava u "Snajkama", ali ono što rade Dragana i Mili prevazilazi sve ostalo. Bukvalno se ne podnose! Njih dvoje svakodnevno ulaze u sukobe, "čašćavaju" se uvredama... Sve je počelo tako što je ona njemu… »

Pronašli krvavog psa i nisu hteli da mu pomognu: Plaćeni su, a baš ih briga za životinje (foto)

Srbija danas 28.11.2016
Stravičan prizor. Pre nekoliko dana u hrvatsku redakciju Zadarski.hr stiglo je anonimno pismo jednog njihovog sugrađanina o pregaženoj životinji. Ljubitelji kućnih ljubimaca će se zgroziti. Prenosimo vam pismo u celosti. "Sinoć je oko 22:30 ispred… »

Gugl sve objasnio: Ovo mesto u Srbiji se najviše preporučuje turistima kao glavna atrakcija (mapa)

Srbija danas 28.11.2016
Da li se slažete? Na Reddit-u su kartografi zapazili interesantnu stavku. Jedan od njih je napravio mapu, zasnovanu na sugestijama koje se pojavljuju kada na Gugl pretraživaču ukucate "Šta posetiti u ______ (ime države)". Boje na mapi ukazuju u koju… »

Frka u snajkama: Dve učesnice tražile da im se dostavi test za trudnoću!

Srbija danas 28.11.2016
Auu, šta se to sve događalo u kući pa da učesnice traže ono što su mislile da nikada u rijalitiju neće tražiti. Dve učesnice rijalitija "Snajke" uhvatila je panika. Tolika da su od produkcije tražile da im hitno dostavi test za trudnoću. Radi… »