Izvor: Studio B/Beograd arhiva vesti 28.11.2016

Plavi orkestar i Bajaga sa Beograđanima za Novu godinu

Studio B 28.11.2016
Beograđani i gosti srpske prestonice Novu godinu, 31. januara, dočekaće na otvorenom uz Plavi orkestar i Bajagu na Trgu Nikole Pašića, a noć pre na istom mestu nastupiće Bijelo dugme i Aca Lukas, najavio je gradski menadžer Goran Vesić. Prema… »

Mali i Čepurin o kulturnoj i turističkoj saradnji Beograda i Moskve

Studio B 28.11.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali sastao se danas u Starom dvoru sa ambasadorom Rusije u Srbiji Aleksandrom Čepurinom, sa kojim je razgovarao o učešću Beograda na predstojećem Božićnom festivalu u Moskvi, kao i o manifestaciji „Dani Beograda u… »

Uskoro počinje uređenje 35 fasada u centru grada

Studio B 28.11.2016
Uskoro počinju radovi na 35 fasada u centru grada, rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali prilikom obilaska radova na fasadama u Karađorđevoj ulici. Javna nabavka za 35 fasada je završena i radovi na njima će uskoro početi, čime grad… »

Na Vračaru tabla u čast profesora Mihaila Đurića

Studio B 28.11.2016
Na zgradi u Ulici Ivana Đaje 1 na Vračaru danas je otkrivena tabla u čast Mihaila Đurića, istaknutog srpskog filozofa i sociologa, kao i profesora Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu. „Kao pravi filozof i sociolog, Mihailo Đurić je 70-ih… »

Gradonačelnik sa švajcarskim ambasadorom o poseti Bernu

Studio B 28.11.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali razgovarao je u Starom dvoru sa ambasadorom Švajcarske Filipom Geom o predstojećoj zvaničnoj poseti Bernu 2. i 3. decembra. Siniša Mali će se tom prilikom sastati sa gradonačelnikom Berna Aleksandrom Čepetom… »

Provera nivoa šećera u krvi u Studiju B

Studio B 28.11.2016
Studio B i Dom zdravlja Rakovice u sredu, 30. novembra, organizuju akciju provere nivoa šećera u krvi u Radio Studiju B na 23. spratu Beograđanke. Akcija se organizuje u mesecu prevencije dijabetisa, najrasprostranjenije bolesti endokrinološkog… »

Delegacija Kineskih asocijacija televizijskih izvođača u poseti Studiju B

Studio B 28.11.2016
Delegacija Kineskih asocijacija televizijskih izvođača posetila je RTV Studio B. Ova Asocijacija odlučila je da od svih medijskih kuća u Srbiji, poseti našu kuću i pokuša u budućnosti da implementira naš rad i iskustvo širom Kine. Kineska… »

Na Ekonomijadi na Zlatiboru predstavljen rad Saveta za zapošljavanje Grada Beograda

Studio B 28.11.2016
Član Gradskog veća Dragomir Petronijević je na konferenciji studenata ekonomije, Ekonomijadi na Zlatiboru, predstavio projekte Saveta za zapošljavanje Grada Beograda, kao i aktivne mere uključivanja mladih u kreiranje gradskih politika kada je u… »