Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 28.11.2016

Dejvis kup lista: Argentina prva, Srbija na osmom mestu

Večernje novosti 28.11.2016
“Gaučosi” su posle osvajanja “salatare” u Zagrebu na vrhu Dejvis kup liste zamenili Veliku Britaniju, dok je Hrvatska napredovala za dva mesta i sada je na trećem mestu. Teniska reprezentacija Argentine nalazi se, posle osvajanja titule u Dejvis… »

Olga prvi put u eliti

Večernje novosti 28.11.2016
Iako ima tek 15 godina, naša velika nada je već upisala prve bodove za svetski poredak seniorki, jer je pre osam dana osvojila titulu na ITF turniru u Antaliji. ISTORIJSKI dan za Olgu Danilović! Najtalentovanija srpska teniserka u ponedeljak se prvi… »

"Novosti" saznaju: EPS smenio 4 direktora

Večernje novosti 28.11.2016
Pokrenuta interna kontrola u "Elektroprivredi Srbije" zbog malverzacija sa prodajom električne energije. Osim "pumpanja" cena, "češljaju" i magacine u "Kolubari" zbog sumnje za krađu uglja. INTERNA kontrola ušla je u ponedeljak u "Elektroprivredu… »

ABA liga: Zvezda osvojila i Ljubljanu

Večernje novosti 28.11.2016
Crveno-beli su u poslednjem meču 11. kola regionalnog takmičenja savladali kao gosti Olimpiju (85:67) i tako ostali usmaljeni na liderskoj poziciji, bez poraza. OČIGLEDNA razlika u kvalitetu nije dopustila ni naznaku iznenađenja u Ljubljani. Nekoliko… »

Sednica Skupštine Srbije tek kad dostave potpise

Večernje novosti 28.11.2016
Martinović o zahtevima opozicije za njegovu smenu sa mesta šefa Administrativnog odbora. Neophodan paraf bar šest članova. ZAHTEV opozicionih poslanika da se za danas zakaže sednica Administrativnog odbora parlamenta, a na kojoj bi se raspravljalo o… »

Ove godine 1,9 milijardi investicija

Večernje novosti 28.11.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić u ponedeljak na predstavljanju "Bele knjige" Saveta stranih investitora. Javni dug do 73,5 odsto bruto društvenog proizvoda. Dogodine rast tri i po procenta. SRBIJA će ove godine zabeležiti privredni rast od 2,7 do… »

Uhapšen zbog krijumčarenja ljudi

Večernje novosti 28.11.2016
Policija iz Sremske Mitrovice uhapsila je S.H. (44) zbog nedozvoljenog prelaska državne granice i krijumčarenja ljudi, saopšteno je danas. Policija iz Sremske Mitrovice uhapsila je S.H. (44) zbog nedozvoljenog prelaska državne granice i krijumčarenja… »

Ministrima rok godinu dana

Večernje novosti 28.11.2016
Novi premijer Duško Marković naglasio da nikome neće gledati kroz prste, ko ne bude na visini zadatka - biće smenjen. PREDSTAVLjAJUĆI svoj kabinet, Duško Marković je juče u ekspozeu poručio da će svi izabrani ministri imati rok od godinu dana da… »

Fijon na putu ka Jeliseju

Večernje novosti 27.11.2016
Fransoa Fijon ubedljiv na unutarstranačkim izborima republikanske desnice. Fijon, koji smatra da je nezavisnost Kosova u potpunoj suprotnosti s međunarodnim pravom ima velike izglede da postane predsednik Francuske. PARIZ OD STALNOG DOPISNIKA "NOVOSTI"… »

Nikolić Vladi Srbije predložio novi praznik

Večernje novosti 28.11.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić uputio je Vladi Srbije predlog da 25. novembar, kada je na Velikoj narodnoj skupštini u Novom Sadu odlučeno da Vojvodina bude prisajedinjena Srbiji, bude proglašen za državni praznik. BEOGRAD - Predsednik Srbije… »