Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 10.12.2016

Utvrđeno prisustvo ptičijeg gripa nadomak Novog Sada

Moj Novi Sad 10.12.2016
Načelnik Južnobačkog okruga Milan Novaković izjavio je danas da su inspekcijske službe utvrdile u petak da je živina u dva gazdinstva u Kovilju zaražena ptičijim gripom. Novaković je rekao da je zbog toga sinoć preduzeta opsežna akcija u… »

FOTO: Ovako će izgledati nova zgrada RTV na Mišeluku

Moj Novi Sad 10.12.2016
Radio-televizija Vojvodine je uz pomoć Vlade Srbije i Vlade Vojvodine, kao i Grada Novog Sada započela aktivnosti na izgradnji novog sedišta RTV-a koje će pružiti znatno bolje uslove za rad i objediniti sve programske celine na jednom mestu. Evo kako… »

Kako da usrećite anksioznu osobu?

Moj Novi Sad 10.12.2016
Za neke poklone vam ne treba čak ni novac, sve što je potrebno su malo vremena i mašte. Posebno onda kada želite da obradujete nekoga ko se bori sa depresijom ili anksioznošću. 1. Napravite kartice i na jednoj strani napišite "Dobro sam", a na… »

Večeras druženje sa kućnim ljubimcima na Novosadskom Winter Festu

Moj Novi Sad 10.12.2016
Danas je poseban dan na “Novosadskom Winter Festu” jer ćemo imati priliku da se družimo sa kućnim ljubimcima i njihovim vlasnicima. Pozivamo sve vlasnike i njihove kućne ljubimce da dođu na Trg slobode u 17h, jer je danas “Dan kućnih… »

Zašto nipošto ne treba da delite slušalice

Moj Novi Sad 10.12.2016
Deljenje slušalica sa drugim ljudima može biti veoma opasno. Uši su pune voska, mrtvih ćelija kože i bakterija, pa deljenje slušalica dovodi do razmene tih materija, ali i doprinosi razvoju infekcija. Tako slušalice mogu predstavljati izvor… »

365 ANTIKORUPTIVNIH PILULA: Kako nas ućutkuju

Moj Novi Sad 10.12.2016
Pravo je vreme da kažete – "Neće moći više!". Danas je drugi dan naše antikoruptivne terapije, tokom koje bismo trebali da damo sve od sebe da osvestimo koliko je naše društvo korumpirano, koliko nas to košta, i da kažemo "Dosta!". Što više… »

Twitter u borbi za ukidanje simbola @

Moj Novi Sad 10.12.2016
Korisnici Twittera su u četvrtak uveče primetili neobičan nedostatak na ovoj društvenoj mreži – nemogućnost prikazivanja univerzalnog simbola @. Uzrok je poslednji apdejt stranice usmeren na promenu načina komunikacije. Čelništvo Twittera je… »

Putnički voz koji saobraća na relaciji Beograd-Novi Sad usmrtio čoveka

Moj Novi Sad 10.12.2016
Putnički voz koji saobraća na relaciji Beograd-Novi Sad usmrtio je oko 13.30 muškarca kod stajališta Tošin bunar. Kako kažu iz Hitne pomoći, udes se dogodio kod ulaza u tunel, u smeru ka Zemunu. Kako se navodi u izveštaju, muškarac (40) je stajao… »