Izvor: BK TV arhiva vesti 13.12.2016

Gruevski najavljuje formiranje vlade, a Zaev prigovore

BK TV 13.12.2016
Pobednička koalicija vanrednih parlamentarnih izbora u Makedoniji VMRO-DPMNE se priprema za formiranje vlade sa tradicionalnim partnerom, albanskom partijom DUI Alija Ahmetija, koja se, međutim, još ne izjašnjava o narednim koracima, a opoziciona SDSM… »

Sačekuša: Ispred porodične kuće ubijen oficir Oružanih snaga BiH

BK TV 13.12.2016
Uhapšena jedna osoba! U pucnjavi koja se dogodila sinoć oko 21.20 sati u Bihaću, ubijen je visoki oficir Oružanih snaga BiH Sead Duraković, saznaje regionalna televizija N1 u Ministarstvu unutrašnjih poslova Unsko - sanskog kantona. Kako se navodi… »

Crna gora otvorila dva nova poglavlja

BK TV 13.12.2016
Crna Gora otvorila je dva nova poglavlja sa Evropskom unijom danas u Briselu. Reč je poglavljivama 11 i 19, o poljoprivredi i ruralnom razvoju i socijalnoj politici i zapošljavanju, javile su agencije. Evropska komisija je ocenila da je Crna Gora… »

Hrvatska predsednica se oglasila nakon blokade Srbije u Briselu

BK TV 13.12.2016
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je u Varaždinu da sve države koje žele da budu članice EU moraju da ispune kriterijume, te da ne vidi zbog čega to ne bi mogla i Srbija. Kitarović je komentarisala blokadu poglavlja 26 na… »

Specijalci upali u kuću načelnika policije Kumanova

BK TV 13.12.2016
Istražni organi vrše pretres kuće načelnika kumanovske policije. Specijalci makedonskog Ministarstva unutrašnjih psolova opkolili su večeras kuću načelnika Sektora unutrašnjih poslova Kumanova Stojančeta Veličkovića, javila je skopska Nova TV… »

"Gradska čistoća" upozorava građane na lažne radnike

BK TV 13.12.2016
Vodite računa! Javno komunalno preduzeće "Gradska čistoća" upozorila je sve Beograđane na nepoznata lica koja pokušavaju da ih prevare. Naime, oni se lažno predstavljaju kao radnici ovog komunalnog preduzeća i u čije ime traže od sugrađana… »

Nekoliko članica Evropske unije protiv otvaranja poglavlja 26

BK TV 13.12.2016
Srbija će danas na međuvladinoj konferenciji o pristupanju EU otvoriti poglavlja 5 i 25. Međutim, za otvaranje poglavlja 26 Obrazovanje i kultura nema saglasnosti među zemljama članicama, prenela je sinoć hrvatska agencija Hina. Kako ta agencija… »

Opljačkana poslovnica Lutrije, policija traga za razbojnikom

BK TV 13.12.2016
Policija intenzivno traga za razbojnikom! Nepoznati muškarac opljačkao je u ponedeljak uveče poslovnicu Lutrije BiH u Ulici Braće Fejića u Mostaru. Policija je nakon uviđaja utvrdila da je razbojnik sa kacigom na glavi ušao u poslovnicu i uz… »

Ne prestaje da "oduševljava"! Kolinda napravila novi gaf zbog kojeg joj se ceo Balkan smeje!

BK TV 13.12.2016
Je l' moguće da je ovo izgovorila? Nije prošlo ni nedelju dana od kada je Kolinda Grabar Kitarović bila predmet kritika i podsmevanja jer se izvinjavala zbog srpskih čokoladica koje je delila deci, tek hrvatska predsednica je prilikom posete… »

Biblijsko predskazanje u Banjaluci? Božiji znak na neverovatnom mestu (video)

BK TV 13.12.2016
Domaćica Radojka Šakić, sekla je bukove cepanice kada je u jednoj ugledala pravoslavni krst. Porodica Šakić iz banjalučkog naselja Piskavica, sekla je drva kako bi obezbedila ogrev za zimu, kada su ugledali ni manje ni više znak od Boga. Na snimku… »