Izvor: iKragujevac arhiva vesti 13.12.2016

Kapitalna ulaganja u Kragujevcu

iKragujevac 13.12.2016
Ukoliko odbornici Skupštine grada daju saglasnost na predlog Odluke Gradskog veća o dugoročnom zaduživanju, narednih godina u Kragujevcu će biti realizovano nekoliko kapitalnih investicija za koja će sredstva biti obezbeđena iz dugoročnog kredita… »

Najnovija vest: Taksista pregazio ženu i ubio

iKragujevac 13.12.2016
Kako iKragujevac saznaje, danas u 8 časova i 30 minuta dogodila se sa saobraćajna nezgoda u ulici Jovana Ristića, iznad nadvožnjaka, nažalost završila se tragično. Nesreća se dogodila tako što je taksista (43) iz Kragujevca naleteo na ženu (50)… »

Uz pomoć đaka renovira se Pedijatrijska klinika

iKragujevac 13.12.2016
Započeta je prva temeljna rekonstrukcija od izgradnje 1964. godine. Klinika će konačno dobiti i teretni lift za brži i lakši transport pacijenata do odeljenja. Klinika za pedijatriju, koja pokriva zdravstvenu zaštitu najmlađih u šest okruga… »

Održana akcija dobrovoljnog davanja krvi u Gradskoj upravi

iKragujevac 13.12.2016
U organizaciji Samostalnih sindikata gradskih uprava stručnih službi i organa grada u saradnji sa Kliničkim centrom Kragujevac, Službom za snabdevanje krvlju i krvnim produktima, danas je u Svečanom salonu od 8 do 12 sati održana akcija dobrovoljnog… »

Vozači oprez: Pazite se poledice na putevima

iKragujevac 13.12.2016
Na putevima u Srbiji vidljivost je dobra, ali slaba magla može usporavati saobraćaj na putevima duž rečnih tokova i po kotlinama, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije. Međutim, kako je dodao, kolovozi su mokri, pa zbog jutarnjeg mraza postoji… »

Dnevni horoskop za 14. decembar 2016.: Devica zaljubljena, Ovan se zabavlja, neočekivana zarada za Vodoliju

iKragujevac 13.12.2016
OVAN: Prijatelji vam pomožu oko privatnog posla koji želite da pokrenete. Želite da se osećate kao tinejdžer. Sve da vam bude lepo i opušteno. Provodite se celu noć , ne razmišljate o posledicama. Lečite tegobe alternativom i biće vam mnogo… »

Mogu da zarade i do 200 miliona: Bankari čak i ovo naplaćuju

iKragujevac 13.12.2016
Ni slanje opomena za kašnjenje u otplati kredita ili drugih obaveza u bankama u Srbiji nije besplatno. Na ovoj stavci mogu godišnje da zarade do 200 miliona. Kamate i na zatvoren žiro-račun. Banke građanima za kašnjenje u otplati kredita ili drugih… »

Sutra je Sveti Naum: Evo šta treba da uradite za sreću!

iKragujevac 13.12.2016
Srpska pravoslavna crkva sutra obeležava dan Svetog proroka Nauma. Naum je rodom iz plemena Simeonova, iz mesta Elkesema od one strane Jordana. Živeo je na sedam stotina godina pre Hrista. Na dve stotine godina posle proroka Jone prorekao je propast… »

Bolje sprečiti nego lečiti! Ovo su prvi simptomi otkrivanja raka dojke

iKragujevac 13.12.2016
Rak dojke je prva na listi bolesti od kojih umiru žene u našoj zemlji. U Srbiji godišnje od raka dojke umre 1.600 žena, pokazuje ovogodišnja statistika Instituta za javno zdravlje, a ta brojka bila bi manja da žene imaju običaj da redovnije odlaze… »

Pošaljite cv: Oglasi za posao u Kragujevcu

iKragujevac 13.12.2016
U saradnji sa portalom Infostud i sa portalom Lako do posla, predstavljamo vam nekoliko oglasa za posao u Kragujevcu. Grah Automotive d.o.o. -Carinski zastupnik Konkurišite OVDE. Zegin Helti Fud d.o.o. -Farmaceutski tehničar Konkurišite OVDE. Knjaz… »