Izvor: Jugmedia arhiva vesti 13.12.2016

Germania leti iz Niša do Ciriha

Jugmedia 13.12.2016
NIŠ – Nemačka aviokompanija “ Germania “ počeće od naredne godine da leti sa niškog aerodroma „Konstantin Veliki“ do Ciriha, saopštilo je danas rukovodstvo te vazdušne luke na jugu Srbije. Prvi avion nemačke kompanije poleteće iz Niša… »

Gori hotel Beograd! (VIDEO)

Jugmedia 13.12.2016
LESKOVAC – Iz zgrade hotela u centru Leskovca kulja dim koji je primećen pre 20- tak minuta, koliko je zapravo i trebalo vatrogascima da razmaknu zaštitne betonske žardinjere i uklone parkirana vozila između ovog hotela, modne kuće i poslastičare… »

Tony Momrelle na Nišvilu

Jugmedia 13.12.2016
NIŠ – Britanski kantautor Tony Momrelle koji uspešno kombinuje ritam i bluz, soul i džez, nastupiće sa svojim sastavom na Nišvillu 2017 – prve večeri festivala – u četvrtak 10. avgusta. Momrelle koji je trenutno jedan od najaktuelnijih… »

Budžet grada za 2017. veći za 570 miliona od ovogodišnjeg

Jugmedia 13.12.2016
LESKOVAC – Gradski većnici dali su večeras zeleno svetlo na planirani budžet grada Leskovca za 2017. godinu od 4.462.440 hiljada dinara, koji je veći za 570 miliona u odnosu na ovogodišnji budžet. Načelnik Uprave za finansije Dalibor Tričković… »

Olivera Pešić u Narodnom parlamentu: Najbitniji su nam mladi poljoprivrednici

Jugmedia 13.12.2016
LESKOVAC – Mladim poljoprivrednicima koji svoj život planiraju na selu treba podrška, a novim predlogom zakona o izmenama i dopunama Zakona o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju akcenat biti će upravo biti stavljen na njih, kazala je… »

SVI SLOŽNI: Da Caričin grad bude poželjna turustička destinacija

Jugmedia 13.12.2016
LESKOVAC – S naočarima na očima moći ćemo, možda već iduće godine, da se šetamo ulicama Caričnog grada onakvim kakve su bile pre 14 stoleća, zaštićenim od sunca i kiše, da se popnemo na neku od kula na obodima bedema, pa od podgrađa, preko… »

Ovako naši đaci vide zdrav život

Jugmedia 13.12.2016
LESKOVAC – Odbor za prevenciju bolesti zavisnosti i borbu protiv verskih sekti Skupštine grada Leskovca već 7 godina organizuje likovni konkurs za učenike osnovnih i srednjih škola sa područja grada Leskovca pod sloganom „Igraj za zdravlje… »

35 godina rada i postojanja pirotske Galerije

Jugmedia 13.12.2016
PIROT – Galerija „Čedomir Krstić“ u Pirotu čuva likovnu baštinu grada već više od 35 godina, a u svom fondu ima 187 umetničkih dela, podeljenih u pet zbirki, tri legata i četiri poklona. Monografijom o umetničkoj zbirici koja je izašla iz… »

Borba za očuvanje kulture, tradicije i starih zanata

Jugmedia 13.12.2016
NIŠ/PANTELEJ – Aktiva žena grada Niša pozvao je sva lica zainteresovana za učenje starih zanata da se jave ovom udruženju kako bi učestvovali u besplatnim radionicama koje se organizuju u Kući starih zanata. Predsednica Aktiva žena grada Niša… »

Leskovcu će na novogodišnjim ukrasima pozavideti i metropole Pokret za preokret: Beograd svetli, a Niš k’o turska kasaba…

Jugmedia 13.12.2016
LESKOVAC – Svetleći trodimenzionalni Deda Mraz i još nekoliko figura biće postavljeno u centru Leskovca a novogodišnje ukrašavanje grada kreće sutra, za šta je iz gradskog budžeta biti izdvojeno preko milion dinara. I dok se nišlije i vranjanci… »