Izvor: Mondo/Društvo arhiva vesti 13.12.2016

Naše meso je pod kontrolom, tvrdi ministar

Mondo 13.12.2016
Ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine Branislav Nedimović tvrdi da Uprava za veterinu pri ministarstvu svakodnevno kontroliše meso i mesne prerađevine. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Ministar je tokom skupštinske rasprave o… »

MUP o korupciji u policiji:Neko se zabrojao u BCBP

Mondo 13.12.2016
Beogradski centar za bezbednosnu politiku se poslužio površnim i proizvoljnim nagađanjem u ozbiljnoj temi - korupciji u policiji i borbom protiv nje u MUP-u - saopšteno iz tog ministarstva. Foto: Printscreen/MUP "Predstavljajući, možemo slobodno… »

Hladni dani pred nama, a sneg...

Mondo 13.12.2016
U Srbiji danas ujutru hladno i do minus 6, tokom dana do 5. stepeni. Evo šta prognozira Meteos za naredne dane. Foto: MONDO portal U Srbiji utorak ujutru mraz na severu, a na jugu slab sneg koji prestaje. Tokom dana hladno i preovlađujuće suvo vreme sa… »

Težak bezobrazluk: Šamar profesorki - zbog 30€!?

Mondo 13.12.2016
Učenik srednje škole u Mladenovcu koji je ošamario profesorku na času to je uradio zbog opklade da drugovima, pišu beogradski mediji. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Maloletni V. P. (16) ošamario je na času profesorku Tehničke škole pre… »

Roditelji, obratite pažnju na ovu aplikaciju!

Mondo 13.12.2016
O bezbednosti dece na internetu slušamo skoro svakog dana jer je zloupotreba mnogo. Nije samo Facebook "mesto" za širenje mržnje, diskriminacije... Foto: Guliver/getty images, Thinkstock I telefonska aplikacija Buzz, namenjena socijalnom umrežavanju… »

Sveti Andrej Prvozvani, šta se danas ne radi

Mondo 13.12.2016
Srpska pravoslavna crkva proslavlja danas Svetog Andreja Prvozvanog, prvog sledbenika i prvog apostola Hristovog, koji je stradao na krstu zbog odanosti novozavetnoj veri. Foto: youtube/printscreen Kao svog zaštitnika proslavlja ga i Kraljevski dvor… »

Protest u tišini - Ponovno rušenje Vukovara

Mondo 13.12.2016
Aktivisti Inicijative mladih za ljudska prava danas su jedan sat stajali na ulici Novog Sada sa šest umetničkih fotografija koje su bile meta napada vandala u okviru izložbe “Vukovar – ubijanje jednog grada”. Ovom uličnom akcijom žele da… »

Neverovatno: Čist vazduh u Boru

Mondo 13.12.2016
Prema podacima Agencije za zaštitu životne, sredine Bor je, zahvaljujući radu nove topionice Rudarsko-topioničarskog basena, sada jedan od gradova sa najčistijim vazduhom u Srbiji, saopšteno je iz RTB Bor. Foto: youtube/printscreen "Nova topionica u… »

Sudar automobila i "Lastinog" autobusa u Rakovici

Mondo 13.12.2016
U saobraćajnoj nesreći jutros u 6.25 u selu Rakovica, kada je putničko vozilo udarilo u autobus "Laste", lakše je povređen muškarac, rekli su u Hitnoj pomoći. Foto: MONDO, Tamara Sekulović Ilustracija U udesu u Bulevaru kralja Aleksandra sinoć u… »

Hit: Migranti se maskiraju u trubače

Mondo 13.12.2016
U nameri da se dočepaju Zapadne Evrope, pojedini migranti su se, sa svojim krijumčarima, dosetili da putuju kroz Srbiju prerušeni u trubače. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Tako je nedavno na jednom kontrolnom puktu na pravcu iz Makedonije otkrivena… »