Izvor: Nova energija arhiva vesti 13.12.2016

Huawei novogodišnja kampanja koja je osvojila svet: Odložite telefon, poklonite sebe #BePresent

Nova energija 13.12.2016
Ove godine radost novogodišnjih praznika može biti još veća, jer Huawei je glavni saveznik u borbi za očuvanje prazničnog duha. Lider u industriji mobilnih telefona savetuje da odložimo pametne uređaje tokom novogodišnjih praznika i svoje… »

“Kako pravilno koristiti email marketing” – saznajte od najiskusnijih stručnjaka

Nova energija 13.12.2016
Email marketing jedan je od najefikasnijih alata direktnog marketinga koji uveliko primenjuju kompanije i na srpskom tržištu. Najpoznatiji domaći email marketing stručnjaci, predstavnici kompanija i agencija pričaće o ovoj temi na događaju «Kako… »

Skype omogućio prevođenje u realnom vremenu za mobilne i fiksne telefone

Nova energija 13.12.2016
Skype funkcija prevođenja u realnom vremenu više nije limitirana samo na Skype-to-Skype razgovore. Servis je sada omogućen i za pozive sa mobilnih i fiksnih telefona. Kako bi koristili servis, korisnici će morati da imaju najnoviju betu Skype-a i da… »

Vi hodate, telefon se puni!

Nova energija 13.12.2016
Naučnici su otkrili kako da iz ljudskog pokreta proizvedu energiju. Nelson Sepulveda sa Odseka za elektroniku i kompjuterski inžinjering Univerziteta Mičigen kaže da ćemo uskoro moći da se krećemo i koristimo mobilni telefon i po nedelju dana, a da… »

Bil Gejts poklanja milijardu dolara za čistiju planetu!

Nova energija 13.12.2016
Suosnivač Majkrosofta i najbogatiji čovek na svetu Bil Gejts okupio je grupu od nekoliko najbogatijih ljudi sveta koji će pokloniti više od milijardu dolara za razvoj i istraživanje inovativne tehnologije u oblasti čiste energije i tako doprineti… »