Izvor: OK radio arhiva vesti 13.12.2016

Antić: Trla baba lan

OK radio 13.12.2016
Povodom komentara visokog funkcionera SPS-a Negovana Stankovića o odnosima unutar ove partije, objavljenog na portalu OK Radija, našoj redakciji se obratio predsednik socijalista Vranja Zoran Antić. Negovan Stanković je komentarisao najave Zorana… »

Počeli radovi na hirurškom bloku!

OK radio 13.12.2016
Radnici „Vodovoda“ iz Vranja počeli su u ponedeljak radove na izgradnji priključnog voda na vodovodnu mrežu za novi Hirurški blok. Radovi su krenuli iz ulice Bore Stankovića i ovaj posao je vredan 2, 87 miliona dinara, kaže za OK Radio zamenik… »

Nagrada pks za HIV, Alfu i bat

OK radio 13.12.2016
Privredna komora Srbije dodelila je nagrade najuspešnijim kompanijama i pojedincima za 2016. godinu, a među njima su i tri preduzeća iz Vranja. Nagrade su dobili “Hemijska industrija Vranje”, za 59 godina uspešnog poslovanja. Zatim “British… »

Gori hotel u centru Leskovca

OK radio 13.12.2016
Vatrogasci se bore sa požarom koji je zahvatio hotel "Beograd" u centru Leskovca. Pre nego što su počeli da gase vatru, trebalo im je oko 20 minuta da razmaknu betonske žardinjere i uklone vozila koja su bila parkirana izmedju hotela, Modne kuće i… »

Niš: Gradske opštine najveći trošak

OK radio 13.12.2016
Odbornici niške skupštine, uprkos nezadovoljstvu predstavnika opozicije, usvojili novi Statut grada. Vlast tvrdi da se radi o tekovini decentralizacije. Skupština grada Niša je usvojila novi statut, po kojem je formirana jedinstvena Gradska uprava u… »

Česi pošli u Nicu, obreli se u Nišu!

OK radio 13.12.2016
Četvoro mladih Čeha se umesto na rivijeri u Nici neočekivano obrelo u Nišu, pošto je organizatore njihovog kraćeg odmora pred praznike u Francuskoj zbunila nova linija kompanije „Rajaner“ Bratislava - Niš , te su im zbog sličnih imena dva… »

Lekari će biti osigurani od lekarske greške do 20.000 evra

OK radio 13.12.2016
Lekarska komora Srbije raspisala je tender, kako bi oko 30.000 lekara bilo osigurano od lekarske greške, saznaje “Blic”. Poslednji put srpski doktori ovakvu polisu imali su pre šest godina. Tako će lekari biti osigurani za štete nastale usled… »

Zaev: Gruevski ne sme da formira vladu, stižu rezultati

OK radio 13.12.2016
Skoplje -- Lider SDSM Zoran Zaev pozvao je stranke koje su dobile mandate na vanrednim parlamentarnim izborima da ne ulaze u vladinu koaliciju sa VMRO DPMNE. Na konferenciji za novinare u Skoplju, Zaev je rekao da rezultati vanrednih parlamentarnih izbora… »

Ošamario profesorku zbog opklade u 30 evra?

OK radio 13.12.2016
V. P. (16) koji je prošle srede u Tehničkoj školi u Mladenovcu tokom časa ošamario profesorku, uradio je to navodno zbog opklade, pišu “Večernje novosti”. On se tokom prepiske na društvenoj mreži “Fejsbuk” pohvalio svojim prijateljima da… »

Tajno: NATO spreman da interveniše na Balkanu

OK radio 13.12.2016
Poverljivi dokument NATO o sigurnosti na Balkanu u koji je hrvatski "Večernji list" ekskluzivno imao uvid usvojen je na sastanku šefova diplomatija ovog meseca. NATO je spreman da operativno interveniše na Balkanu kad to bude potrebno kako bi sprečio… »