Izvor: Sandžak haber arhiva vesti 13.12.2016

Ubijen Sead Duraković

Sandžak haber 13.12.2016
U pucnjavi koja se dogodila oko 21.20 u Bihaću, ubijen je visoki oficir Oružanih snaga BiH Sead Duraković, saznaje regionalna televizija N1 u Ministarstvu unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona. Do pucnjave je došlo pored Durakovićeve porodične… »

NATO spreman da interveniše na Balkanu, ako i kad…

Sandžak haber 13.12.2016
ZAGREB – NATO je spreman operativno da interveniše kad to bude potrebno kako bi sprečio međuetnički sukob i promovisao sigurnost i stabilnost, piše u tajnom dokumentu NATO-a o situaciji na zapadnom Balkanu, otkriva zagrebački Večernji list… »

Kitarović: Svi moraju da ispune kriterijume za ulazak u EU, pa i Srbija!

Sandžak haber 13.12.2016
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović kratko je danas prokomentarisala blokiranje poglavlja 26 u pregovorima Srbije i EU navodeći da kriterijume za ulazak u Uniju treba da ispuni svaka zemlja. “Kriterijume svi treba da ispune. Ako želite da… »

Samo da ne eksplodiraju! Lucid Motors najavio da Samsung pravi baterije za njihov električni auto

Sandžak haber 13.12.2016
Lucid Motors je najavio da će Samsung SDI njihovo prvo proizvodno vozilo samostalno snabdevati litijum-jonskim baterijama. U svojoj izjavi, ovaj proizvođač električnih automobila prošle nedelje je obelodanio da je razvio revolucionarnu, narednu… »

Lavrov se u Srbiji slikao sa osobom sa poternice Interpola

Sandžak haber 13.12.2016
Beograd, 12. decembra 2016 - Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov na polaganju venaca. Ministar za rad, zaposljavanje, boracka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin i ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov polozili su danas vence, u okviru… »

Novi Pazar: Bez dočeka Nove godine na gradskom trgu

Sandžak haber 13.12.2016
Posle više godina, u Novom Pazaru prvi put neće biti organizovan doček Nove Godine na gradskom trgu, Usteda budzeta Grada je glavni razlog. Kulturni centar ce zajedno sa Regionalnim pozoristem imati niz manifestacija koje ce biti uoblicene kao… »

Hiljade građana na ulicama Istanbula traže ulazak turske vojske u Halep (VIDEO)

Sandžak haber 13.12.2016
Neimenovani zvaničnici turskih obavještajnih organa za AA su potvrdili da je uz posredovanje Turske postignut dogovor o evakuaciji desetina hiljada civila iz istočnih dijelova Halepa koji su pod opsadom režimskih snaga, kao i o evakuaciji pripadnika… »

POGLEDAJTE NOVI PUT KOJI POVEZUJE SANDŽAK (PLAV) – KOSOVO – ALBANIJU I CRNU GORU! FOTO

Sandžak haber 13.12.2016
Novim magistralnim putem koji za Skadar vodi preko Vrmose, Ljepuse, Predeljeca, Selce, Tamare, Rapse, Koplika i drugih zivopisnih mjesta, kojima nema ravnih po svojoj ljepoti. Putovanje od Plava do Skadra golfom dvojkom traje nepuna 3 sata. Sada su nam… »

ZAŠTITNIK GRAĐANA: Nije bilo propusta na konkursu za medije u Novom Pazaru

Sandžak haber 13.12.2016
Novi Pazar – Zaštitnik građana utvrdio je da nije bilo propusta u radu nadležnih organa prilikom sprovođenja konkursa za sufinansiranje medijskih projekata iz oblasti javnog informisanja u Novom Pazaru, našta je pritužbe imalo Preduzeće za usluge… »

Kraj za kapitena: Bez novog ugovora za Terija u Čelsiju!

Sandžak haber 13.12.2016
Uprava Čelsija je odlučila da ne ponudi novi ugovor kapitenu Džonu Teriju, već mu sada traži novu funkciju u klubu. Kako prenose britanski mediji 36-godišnjem defanzivcu je rečeno da je ovo njegova poslednja sezona u dresu Čelsija, i da sada može… »