Izvor: Svet arhiva vesti 13.12.2016

Tamara Dragičević objavila prvu fotku posle porođaja, a donela je i jednu odluku! (foto)

Svet 13.12.2016
Tamara Dragičević pre desetak dana na svet je donela ćerkicu Stašu. Glumica je tokom trudnoće s ponosom pokazivala svoj stomak, a mnoge dame su joj zavidele na kilaži. Фотографија корисника Tamara Dragičević (@tamaradragicevic)… »

Ljubav, egzotika i bajka: Udala se Marija Lazić, pogledajte detalje s venčanja na Maldivima (foto)

Svet 13.12.2016
Voditeljka Marija Lazić udala se na dalekim Maldivima. Njen sada već suprug Vuk Živković, i ona, otputovali su pre nekoliko dana na ovu daleku destinaciju i to sa ciljem da se tamo venčaju. Sa njima su otputovali i kumovali, a međuvremenu su… »

Zamalo da se venčaju! Šešelj priznao: Vendi me je ostavila!

Svet 13.12.2016
Lider radikala Vojislav Šešelj i pevačica Vesna Vukelić Vendi su posle više od dve decenije obelodanili detelje svoje ljubavne veze. Ipak, njihove verzije iste priče pomalo se razlikuju. Dok Šešelj tvrdi da su se voleli dva meseca, pevačica kaže… »

Gastoz neutešan: Ja sam kriv za maminu smrt

Svet 13.12.2016
Nenad Marinković Gastoz danas stiže u Srbiju, kako bi sahranio svoju majku Gordanu, koja je prošle nedelje iznenada preminula u Parizu, gde je godinama živela i radila. Gastoz je obavio je svu potrebnu dokumentaciju za transport majčinog tela u… »

Topalko jedva čeka da postane deda!

Svet 13.12.2016
Pevač Milan Topalović Topalko kaže da jedva čeka da postane deda i da mu jedinica Helena podari unuče. Za razliku od perioda kada se zabavljala sa njegovim kolegom Slobom Vasićem, pevač priznaje da je sada zadovoljan Heleninim izborom i time što… »

Milan tužio Severininog menadžera, tražio oko 4.000 evra!

Svet 13.12.2016
Biznismen Milan Popović podneo je tužbu protiv Severininog menadžera Tomice Petrovića zbog izjava koje je davao hrvatskim medijima. Severinin saradnik će pred sudom morati da objasni izjave da kralj bakra laže da mu se Sevka mesec dana ne javlja na… »

Brena u šoku: Nepoznati muškarci joj upali u sobu dok se presvlačila!

Svet 13.12.2016
Lepa Brena je u emisji Exkluziv otkrila jednu od najneprijatnijih situacija u životu. Brena je neprijatnost doživela između osamdesetih i devedesetih godina, kada su joj nepoznati muškarci banuli u svlačionicu dok se ona presvlačila. “Ne znam… »

Iva Štrljić ima način kako da se zagrejete! (foto)

Svet 13.12.2016
Iva Štrljić ne krije da voli da vežba i da uživa u čarima joge. Danas je na društvenoj mreži Instagram pokazala da vežbe praktikuje i vam svog doma – na plaži. Iako se radi o staroj fotografiji, glumica i spisateljica kaže da ovako započinje… »

Luisov sin za dlaku izbegao tešku nesreću na snimanju spota za pesmu “Pada noć”! (video)

Svet 13.12.2016
Posle pesme “Pašana”, u saradnji sa Božom Vrećom, Marko Louis je izbacio i drugi singl “Pada noć”, sa njegovog novog albuma “Beskraj”, koji treba da izađe u februaru 2017. godine. Ostao je dosledan svom zvuku tj. da spaja nespojivo, tako… »

Opljačkana Nataša Miljković!

Svet 13.12.2016
Poznata voditeljka i novinarka Nataša Miljković opljačkana je danas u Beogradu. Nataši su, u balonu u Bloku 23 na Novom Beogradu lopovi uzeli ključeve od stana i novac. Naime, Nataša je na nekoliko trenutaka ostavila torbu u kolima da bi ušla u… »