Izvor: Telegraf arhiva vesti 13.12.2016

Albanci odlučuju kako će izgledati makedonska vlada. Sve oći uprte u jednu stranku

Telegraf 13.12.2016
U narednim mesecima, smatra se u Skoplju, tenzije će biti povećane pre svega oko toga koja će od dve najveće političke opcije formirati vladu i sa kojom albanskom partijom. Na prevremenim parlamentarnim izborima koji su u nedelju održani u… »

Vučić se večeras obraća naciji povodom otvaranja poglavlja

Telegraf 13.12.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić obratiće se javnosti večeras u 18 sati povodom otvaranja poglavlja u pregovaračkom procesu Srbije sa EU. Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić obratiće se javnosti večeras u 18 sati povodom otvaranja… »

Sačekuša u Bihaću: Ispred porodične kuće izrešetan oficir Oružanih snaga BiH

Telegraf 13.12.2016
Pucnjava se dogodila oko 21.20 sati u Bihaću. U pucnjavi koja se dogodila sinoć oko 21.20 sati u Bihaću, ubijen je visoki oficir Oružanih snaga BiH Sead Duraković, saznaje regionalna televizija N1 u Ministarstvu unutrašnjih poslova Unsko – sanskog… »

NATO spreman da opet interveniše na Balkanu!

Telegraf 13.12.2016
U delu dokumenta koji govori o Srbiji, navodi se da je podrška Srba NATO savezu izuzetno niska. NATO je spreman da operativno interveniše kad to bude potrebno kako bi sprečio međuetnički sukob i promovisao sigurnost i stabilnost, piše u tajnom… »

Crna Gora otvorila još dva poglavlja u pregovorima sa EU

Telegraf 13.12.2016
Crna Gora je do sada otvorila 24 od ukupno 35 poglavlja, a dva su privremeno zatvorena. Crna Gora otvorila je danas dva nova poglavlja u pregovorima sa Evropskom unijom, a reč je poglavljivama 11 i 19, o poljoprivredi i ruralnom razvoju i socijalnoj… »

Autobus gradskog prevoza udario semafor u Mostaru, pa se zakucao u kafić

Telegraf 13.12.2016
Posle nesreće lekarsku pomoć potražila su tri putnika. Autobus gradskog prevoza u Mostaru je u utorak ujutru uleteo u ugostiteljski objekat i tom prilikom je su povređene četiri osobe. SAČEKUŠA U BIHAĆU: Ispred porodične kuće izrešetan oficir… »

Jadna je EU u kojoj Hrvatska vodi glavnu reč: Dačić o blokadi poglavlja

Telegraf 13.12.2016
U Hrvatskoj postoji antisrpska atmosfera, ni nova hrvatska vlada nije promenila takav odnos prema Srbiji, kaže Dačić. Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocenio je danas da iza blokiranja otvaranja pregovaračkog poglavlja 26, koje se tiče… »

Mladićeva odbrana: Alija Izetbegović granatirao i snajperisao sopstveni narod!

Telegraf 13.12.2016
Izetbegovićeve snage "koristile su prisustvo civila u gradu da zaštite sebe, krijući svoje komande u prodavnicama i poštama, smeštajući radionice za oružje u stambenim zgradama i podrumima, obučavajući regrute u osnovnim školama, dok su deca… »

Od proleća besplatna škola sporta za decu čiji roditelji ne mogu da je plate

Telegraf 13.12.2016
- Fiskulturne sale su namenjene prvenstveno deci, i više se neće izdavati pre 21 sat - istakao je gradski menadžer Goran Vesić. Fiskulturne sale u školama ubuduće neće moći da se komercijalno izdaju pre 21 sat, a u terminu od 19 do 21 sat već na… »

Dejvis kup reprezentacija Srbije se posle pet godina vraća u grad u kome ima najveću podršku!

Telegraf 13.12.2016
Srpski teniseri će reprezentativno takmičenje početi na jugu Srbije. Teniska reprezentacija Srbije dočekaće Rusiju u Nišu, u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa 2017. godine, saopštio je Teniski savez Srbije. Biće to povratak srpskih tenisera u… »