Izvor: Kurir arhiva vesti 15.12.2016

Kurir ujedinio sve stranke i političare Naručioca ubistva Zorana Đinđića izvesti pred lice pravde

Kurir 15.12.2016
Političari svih stranaka konačno su ujedinjeni u nameri da se otkriju pravi nalogodavci i inspiratori ubistva premijera Zorana Đinđića! Članovi partija složni su da se, zarad opšteg napretka, mora otkriti politička pozadina i svi koji su… »

(Video) Reke nesrećnika: Žene, deca i ranjenici napuštaju razrušeni Alep!

Kurir 15.12.2016
Konvoj od 15 autobusa, u kojem se nalaze evakuisani iz okruga pod kontrolom pobunjenika u Alepu, napustio je taj sirijski grad i krenuo ka seoskim područjima na zapadu zemlje, javila je danas sirijska državna televizija. To je drugi konvoj koji je danas… »

Vučić: Biće dosta promena u vladi i na čelu javnih preduzeća

Kurir 15.12.2016
BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će do kraja godine biti dosta promena na čelu javnih preduzeća, te u vladi, u širem smislu, ali je precizirao da nije reč o ministrima. "Mi smo prvi put pošteno ostavili rezervu šta… »

Ko može da zabrani: Đurić posetio Kosovsku Mitrovicu

Kurir 15.12.2016
KOSOVSKA MITROVICA - Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić posetio je danas Kosovsku Mitrovicu uprkos zabrani boravka u Pokrajini. Pripadnici Kosovske policije bili su prisutni na događaju. Đurić je izjavio da je prinuđen da se na… »

Vučić: Uvrede Jankovića me ne zanimaju, imam pametnija posla

Kurir 15.12.2016
Neke moje stranačke kolege pogrešile su što su reagovale na uvrede koje je na moj račun izrekao zaštitnik građana Saša Janković, bio je komentar premijera Aleksandra Vučića na pitanje novinara u Skupštini Srbije, dodajući da on lično nije… »

Ovo joj nikada nije oprostio: Putin godinama čekao zgodnu priliku da se osveti Hilari, a evo i kako

Kurir 15.12.2016
Ruski predsednik Vladimir Putin lično se umešao u informatičke napade koji su obeležili izbore u Sjedinjenim Državama, kako bi se osvetio demokratskoj kandidatkinji Hilari Klinton, tvrde dvojica visokih američkih zvaničnika obaveštajne službe… »

Skupština nastavlja rad: Poslanici danas o amandmanima na poljoprivredne zakone

Kurir 15.12.2016
Sednica Skupštine Srbije biće nastavljena danas razmatranjem amandmana na poljoprivredne zakone. Poslanici će u pojedinostima razmatrati izmene i dopune Zakon o poljoprivredi i ruralnom razvoju, izmene i dopune Zakona o podsticajima u poljoprivredi i… »

Yahoo objavio: Ukradeni podaci više od milijardu korisnika u najvećem hakerskom napadu u istoriji

Kurir 15.12.2016
Iako je otkriven tek sada, napad se dogodio još 2013. godine. Čak milijardu korisničkih profila kompromitovano je u najvećem hakerskom napadu u istoriji na Yahoo, objavio je taj internet gigant. Hakeri su prilikom napada ukrali korisničke podatke sa… »

(Video) Upad ruskih nindži u terorističko gnezdo: Sprečeno krvoproliće u Moskvi!

Kurir 15.12.2016
Ruski mediji su objavili snimak akcije hapšenja islamističke ćelije koja je planirala više terorističkih napada u Moskvi. Ruska obavještajna služba FSB saopštila je da je uhapsila četiri osobe osumnjičene da su planirali napade na rusku… »

Kurir TV Vučić u Smederevu Železari sve bolje ide, u decembru prvi profit! Ovo je slika moćne Srbije

Kurir 15.12.2016
Želežara Hestil u Smederevu planira da sledeće godine proizvede dva miliona tona čelika i uticaće na BDP Srbije za jedan odsto, a verovatno i više, rekao je danas premijer Aleksandar Vučić posle obilaska Železare, obraćajući se radnicima i… »