Izvor: Prva arhiva vesti 15.12.2016

Preminula novinarka Dragana Ćosić: "Imamo ovaj jedan život i hajde da ga živimo najbolje i što duže možemo"

Prva 15.12.2016
Nakon duge bolesti u Beogradu je preminula novinarka Studija B Dragana Ćosić, javila je njena matična medijska kuća. Poznata novinarka Studija B Dragana Ćosić preminula je danas posle duge i teške bolesti. Pre samo šest godina u intervjuu koji je… »

Bubuljica! Otarasite se napasti preko noći, i to sastojkom koji svako od nas ima u kuhinji!

Prva 15.12.2016
Imate dosadnu bubuljicu na licu koje želite da se rešite što pre ? Probajte ovaj jednostavan trik sa kupusom i "napast" će nestati kad se probudite. Želite da se što pre rešite dosadne bubuljice na licu? Isprobajte ovaj jednostavan trik sa kupusom… »

Napravite domaće sapune od cimeta, latica ruže...

Prva 15.12.2016
Ovo su prirodni sapuni na bazi glicerina. Sa takvom bazom se jednostavno rukuje, a zdrava je za kožu. Kako da vam sapuni dobiju odgovarajuće oblike i da vam mirišu na određen način, videćete u prilogu.… »

Dvogodišnji Dejan naučiće vas šta je životna borba

Prva 15.12.2016
Dvogodišnji Dejan Gašpar rođen je pre vremena sa cistom na mozgu i srcem na desnoj strani, sa šest meseci imao je izliv krvi na mozgu, a zatim stekao i epilepsiju. Njegov svakodnevni život je borba. Iako izgleda kao sva deca svog uzrasta, njegova… »

Al' se nekad dobro jelo, baš: Kad Đorđe pravi mačvansku švarglu

Prva 15.12.2016
Đorđe Belomarković jedan je od najboljih mesara sa mačvanske strane Save. On isključivo od mangulice pravi najfinije gurmanluke poput kulena, čvarka, kobasica i švargle. Pred ekipom emisjie "Exploziv", koja je otišla na svinjokolj, on je pokazao… »

Pink Panterka: Bakuta ima 90 godina, a već 60 krade nakit!!!

Prva 15.12.2016
Doris Pejn (86) je “pala” u Atlanti, u robnoj kući, zbog ogrlice vredne 2 000 dolara. Skupoceni nakit krala širom sveta 60 godina, o njoj je 2013. snimljen dokumentarac. Policija u Atlanti je uhapsila danas Doris Pejn (86) u robnoj kući "Van Maur"… »

Razgovor tokom seksa - da ili ne?

Prva 15.12.2016
Svaka žena je priča za sebe i za dobar seksualni život važan je razgovor sa partnerkom. Ali, treba znati kada zapodenuti konverzaciju, jer u nekim situacijama pričanje je ne samo suvišno, već i smeta. Pitanja Ne pitajte partnerku svaki čas da li… »

"Tursku" piju iskreni, kapućino romantični... A kakvu kafu vi pijete?

Prva 15.12.2016
Šta kafa koju najviše volite govori o vama? Koju najčešće pijete? Domaću, espreso, kapućino, nes? Da li volite jaču ili slabiju, razblaženu sa mlekom...? Koju kafu najčešće pijete i najviše volite? Dobro razmislite pre nego što odgovorite… »

12 stvari koje čine uspešan brak

Prva 15.12.2016
Brak ni izdaleka ne liči na romantične filmove i posle određenog broja godina u kvalitetnom bračnom odnosu naučićete šta je presudno za njegov uspeh. Ovo je lista od 12 stvari važnih za uspešan brak koje ćete naučiti tek kroz zejednički… »

„To je BG, bejbi! Više neće biti tako jeftin!“

Prva 15.12.2016
Grad u kom se stolovi kafića prostiru i na trotoare na kaldrmi, gde muzičari sviraju na ulicama ispred renoviranih art nuvo fasada, opisuje Beograd agencija AP. Grad u kom ritam tehno muzike mlade drži budnim do jutarnjih časova, a nije reč ni o… »