Izvor: Srbija danas arhiva vesti 15.12.2016

Sada i zvanično: Ukradeni podaci preko milijardu korisnika u najvećem hakerskom napadu u istoriji!

Srbija danas 15.12.2016
Ukrali su mejlove, telefonske brojeve, lozinke... Iako je otkriven tek sada, napad se dogodio još 2013. godine. Čak milijardu korisničkih profila kompromitovano je u najvećem hakerskom napadu u istoriji na Yahoo, objavio je taj internet gigant. Hakeri… »

Preminula novinarka Studija B - Dragana Ćosić!

Srbija danas 15.12.2016
Tužna vest. Nakon duge bolesti u Beogradu je preminula novinarka Studija B Dragana Ćosić, javila je njena matična medijska kuća. Dragana Ćosić je rođena 19. avgusta 1971. godine. Iza nje je ostala dugogodišnja karijera na Studiju B. Imala je… »

Skandal u Splitu: Tinejdžeri od granitnih kocki napravili ogromni kukasti krst!

Srbija danas 15.12.2016
Policijska patrola je poslata zbog sumnje da se radi o vandalizmu. Trojica maloletnika i dvojica 18-godišnjaka na splitskim Brdima u Hercegovačkoj ulici od granitnih kocki za izradu puteva složili su veliki kukasti krst, piše danas Index.hr. Kako… »

Sahranjen dimtrije tucović: Najveće državne počasti za srpskog velikana (foto)

Srbija danas 15.12.2016
Posmrtni ostaci Dimitrija Tucovića položeni su danas u Aleji velikana na beogradskom Novom groblju, nakon izmeštanja i uklananja spomenika sa Trga Slavija. Ceremonijа prenosа posmrtnih ostаtаkа počelа je pаrаstosom ispred Crkve Svetog Nikole… »

Zvanično: Kosovu dodeljen pozivni broj 383

Srbija danas 15.12.2016
Pozivni broj za Kosovo je deo briselskog sporazuma o Telekomu. Ministarka za dijalog u Vladi Kosova Edita Tahiri saopštila je danas da je Kosovu i zvanično dodeljen pozivni broj 383 od Međunarodne telekomunikacijske unije. Unija je takođe objavila… »

Najlepši događaj u starom dvoru: Uručena jednokratna pomoć roditeljima trojki, četvorki i duplih blizanaca!

Srbija danas 15.12.2016
Grad Beograd je ove godine izdvojio 9.176.237 dinara za pomoć. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali, zajedno sa članicom Gradskog veća Mirjanom Mavrić, sekretarkom za socijalnu zaštitu Natašom Stanisavljević i direktorom Centra za socijalni rad… »

Đurić poručio s Kosova: Srbija je slobodna zemlja, a ja slobodan čovek

Srbija danas 15.12.2016
Uprkos zabrani Marko Đurić danas boravio na Kosovu i Metohiji. Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić otvorio je danas benzinsku pumpu NIS-a u severnom delu Kosovske Mitrovice i ocenio da je poslovanje te pumpe, kao i onih u Zvečanu i… »

Makedonija bure baruta: Svi strahuju od izbijanja rata!

Srbija danas 15.12.2016
Umesto da razreše krizu u Makedoniji izbori kao da su još više pogoršali stvar u toj državi. Umesto početka izlaska iz krize, tesni izborni rezultati nagoveštavaju početak još teže krize u Makedoniji, a analitičari upozoravaju na opasnost od… »

Parking servis: Posebnu pažnju skrećemo na pešačke prelaze blizu škola

Srbija danas 15.12.2016
Đaci vas mole, usporite pored škole. U Beogradskom dramskom pozorištu danas je održana interaktivna pozorišna predstava za đake prvake svih šest osnovnih škola na opštini Vračar sa ciljem da najmlađe učesnike u saobraćaju, u sklopu akcije… »

Amerikanci priznali ko je najlepši: To nije ni Barselona, pa ni Berlin, to je Beograd, bejbi!

Srbija danas 15.12.2016
Američka agencija Asošijeted pres svrstala Beograd među najlepše evropske gradove. Beograd možda nikada neće biti među bukvalno najlepšim evropskim gradovima, ali nedostatak evropskog šarma nadoknađuje pristupačnom zabavom, premda možda ne… »