Hronika arhiva vesti 20.12.2016

U bunkeru ispod sedišta 39 kilograma heroina

Dnevnik 20.12.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova na Graničnom prelazu Horgoš zaplenili su više od 39 kilograma opojne droge heroina i uhapsili tri osobe. Prilikom pregleda vozila albanskih registarskih oznaka, u specijalno napravljenom bunkeru ispod… »

Tragičan ishod trudnoće: Bebu izgubila pred carski rez

Večernje novosti 20.12.2016
Tužan epilog trudnoće Dragane Krkić (33) iz Ćićevca na ginekologiji kruševačke bolnice. Tvrdi da je nisu porodili na vreme i da nisu obratili pažnju na bolove. TRUDNICA Dragana Krkić (33) iz Ćićevca donela je na svet mrtvu bebu 15. decembra na… »

Čačanin ukrao mošti Sv. Nektarija

RTV 20.12.2016
ČAČAK - Policija je uhapsila dvojicu Čačana zbog sumnje da su počinili devet teških krađa u prethodnom periodu i to u Čačku, Gornjem Milanovcu, Kraljevu i Ljigu. Policija je rasvetlila i tešku krađu u crkvi u Atenici, gde je tokom proteklog… »

Zbrka na Svetog nikolu: Krenuo kući sa slave pa se izgubio na njivi, morala da interveniše policija

Blic 20.12.2016
Jedan čovek iz sela Mihajlovac, kod Smedereva, izgubio se sinoć kada se vraćao sa slave iz susednog Vrbovca, a u potragu za njim je morala da se uključi i smederevska policija. On se izgubio kada je hteo automobilom da stigne kući preko njiva. Gost… »

Drama u Kovilju: Zatekao lopove kako mu obijaju stan pa pokušao da im skoči na auto

Blic 20.12.2016
R. M. (52) iz Budisave teško je povređen u subotu, 17. decembra kada je zatekao nekoliko osoba u pokušaju provale u jednu kuću u Kovilju. Nakon što ih je upitao šta pokušavaju da urade, provalnici su ga napali i udarili nekoliko puta. On je pao, a… »

Tužilac se plaši dačićeve miljenice: Zaječarsko tužilaštvo beži od slučaja pretnji policajcu

Blic 20.12.2016
Zaječarsko tužilaštvo po svemu sudeći pere ruke od neprijatnog predmeta pretnji koje je policajcu uputila Ivana Petrović, bivša visoka funkcionerka SPS. - Dali smo nalog policiji za saslušanje, ali s obzirom na to da je delo počinjeno na… »

U Sremskim Karlovcima uhapšen kradljivac automobila

RTV 20.12.2016
SREMSKI KARLOVCI - U Sremskim Karlovcima je uhapšen M. J. (24), sa područja Rume, zbog krađe vozila. Policija ga je zatekla u "jugu" jednog meštanina i sprečila ga da odveze auto, parkiran ispred vlasnikove kuće. Sumnja se da je M. J. učinio isto… »

Ohrid: Srbin osuđen na 16 godina zatvora

Novi magazin 20.12.2016
Krivični sud u Ohridu osudio je srpskog državljanina Bojana Ugrenovića na 16 godina zatvora zbog ubistva dvadesetšestogodišnjeg Ohriđanina Dimitra Matiloskog. Za vreme glavnog pretresa Kraljevčanin Bojan Ugrenović (29) je prihvatio sve navode… »

Hapšenje u Kruševcu: Drogu našli u stanu

Večernje novosti 20.12.2016
Kruševačka policija uhapsila je N.M. (20), pretresom njegovog stana nađeno 100 tableta ekstazija, 75 grama marihuane i vagica za precizno merenje. KRUŠEVAC – Kruševačka policija uhapsila je N.M. (20) iz ovog grada zbog sumnje da je neovlašćeno… »

Rešena misteriozna smrt u Železniku: Stigli nalazi obdukcije, evo kako je nesrećna žena preminula

Srbija danas 20.12.2016
Žena, čiji identitet još uvek nije utvrđen, preminula je u šipražju u nehigijenskom naselju. Žena stara oko 50 godina koja je pronađena s povredom glave i modricama nije umrla nasilno, već od hladnoće. Žena (50), čije je polunago telo s… »