Izvor: Dnevnik/Hronika arhiva vesti 20.12.2016

U bunkeru ispod sedišta 39 kilograma heroina

Dnevnik 20.12.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova na Graničnom prelazu Horgoš zaplenili su više od 39 kilograma opojne droge heroina i uhapsili tri osobe. Prilikom pregleda vozila albanskih registarskih oznaka, u specijalno napravljenom bunkeru ispod… »

Čačanin uhapšen zbog sumnje da je ukrao mošti Sv.Nektarija

Dnevnik 20.12.2016
Policija je uhapsila dvojicu Čačana zbog sumnje da su počinili devet teških krađa u prethodnom periodu i to u Čačku, Gornjem Milanovcu, Kraljevu i Ljigu. Policija je rasvetlila i tešku krađu u crkvi u Atenici, gde je tokom proteklog vikenda… »

Lopovi ga pretukli i vukli kolima po putu

Dnevnik 20.12.2016
R. M. (52) iz Budisave teško je povređen u subotu kada je zatekao nekoliko osoba u pokušaju provale u jednu kuću u Kovilju, prenosi novosadski portal 021.rs. Nakon što ih je upitao šta pokušavaju da urade, provalnici su ga napali i udarili nekoliko… »

Dva aršina za klevetu i galamu u sudnici

Dnevnik 20.12.2016
Kada ljudi nemaju poverenja u pravosuđe, ne možemo govoriti ni o vladavini prava. Građani će se ponašati u skladu sa pravnim normama onda kada imaju poverenja u pravosuđe. i generalno uzev u pravni sistem, pa je prema tome, poverenje u pravosuđe… »

Nestanak devojčice iz Sente još nerazjašnjen

Dnevnik 20.12.2016
U Senti još uvek su nerazjašnjene okolnosti nestanka devojčice Barbare V. (15), učenice prvog razreda Ekonomsko-trgovinske škole, ali je moguće da će se bar deo misterije. razrešiti uskoro. Za sredu je najavljeno da će se u Policijskoj stanici u… »

Slučaj "Kolubara" u petak popodne pred Specijalnim sudom

Dnevnik 20.12.2016
Nakon više od pet godina od pokretanja istrage, u petak bi trebalo da se održi pripremno ročište u procesu protiv bivšeg direktora Rudarskog basena. Kolubara Dragana Tomića i još 27 rukovodilaca tog preduzeća i vlasnika privatnih firmi zbog… »