Izvor: Dnevnik/Politika arhiva vesti 20.12.2016

SNS prekida saradnju sa Pokretom socijalista na KiM

Dnevnik 20.12.2016
Opštinski odbori Srpske napredne stranke KiM saopštili su danas da su pokrajinski poslanici iz redova Pokreta socijalista prodali interese. srpskog naroda za "šaku albanskog novca", da stoga prekidaju svaku saradnju sa njima i da ne "priznaju ništa… »

Kocijančič: EK očekuje da se poglavlje 26 otvori što pre

Dnevnik 20.12.2016
Portparolka Evropske Komisije Maja Kocijančić kaže da EK očekuje da se poglavlje 26 u pregovorima sa Srbijom, koje se odnosi na obrazovanje i kulturu, otvori što pre. U izjavi za Tanjug Kocijančić navodi da se trenutno vode razgovori u okviru… »

Orlić: O socijalistima na stranačkim organima

Dnevnik 20.12.2016
SNS se ni sa kim ne svađa, rekao je zamenik šefa poslaničke grupe SNS Vladimir Orlić, navodeći da je odnos socijalista prema naprednjacima nešto što definitivno. treba da raspravljaju stranački organi SNS. Povodom reagovanja SNS-a na izjavu… »

Usvojen budžet za 2017, kasa Vojvodine punija i razvojna

Dnevnik 20.12.2016
Poslanici Skupštine Vojvodine usvojili su budžet za 2017. godinu. Novi budžet „težak“ je 63,6 milijardi dinara i u svojoj osnovi radi se o razvojnom budžetu, rečeno je na sednici. Za je glasalo 74 poslanika , a 24 je bilo protiv. Podršku… »

Ditman: Hvala na podršci i solidarnosti

Dnevnik 20.12.2016
Ambasador Nemačke u Srbiji Aksel Ditman izrazio je danas zahvalnost građanima i vladi Srbije na podršci i solidarnosti koje su pokazali zbog terorističkog. napada tokom božićnog vašara u Berlinu. „Jako sam potresen zbog stravičnih događaja od… »

Novac za Inđiju, Titel, Bač, Bačku Topolu, Apatin i Belu Crkvu

Dnevnik 20.12.2016
Šest vojvođanskih opština dobilo je sredstva za izradu projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju infrastrukturnih objekata. na svojim teritorijama, a pokrajinski sekretar za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj Nenad Grbić uručio je u… »