Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 20.12.2016

Uterivači hoće dugove građana

Glas Zapadne Srbije 20.12.2016
Pritisak fondova, agencija i firmi za uterivanje dugova, da im Narodna banka Srbije omogući otkup loših kredita građana, sve je veći, i došao je dotle da jedna firma iz Nemačke namerava, kako nezvanično saznajemo, da kupi banku. Time bi mogla da… »

Predsednik Britansko-srpske privredne komore posetio Britiš motors

Glas Zapadne Srbije 20.12.2016
Poznati londonski biznismen i predsednik Britansko-srpske privredne komore Sir Pol Džadž je pre nekoliko dana posetio srpsku kompaniju Britiš Motors. Na sastanku se razgovaralo o uslovima poslovanja na srpskom tržištu. Ostoja Mijailović vlasnik i… »

U večerašnjem Dnevniku zapadne Srbije gledaćete

Glas Zapadne Srbije 20.12.2016
Užice, Čačak, Lučani, Bajina Bašta, Nova Varoš, Prijepolje, Priboj - U večerašnjem Dnevniku zapadne Srbije gledaćete: - NAJVIŠE NEPRIJAVLjENIH RADNIKA U ARILjU I PRIJEPOLjU - NEMA REŠENjA ZA PSE LUTALICE U UŽICU - USLOV ZA PENZIJU DOKAZ DA GA… »

I u Priboju sutra o budžetu

Glas Zapadne Srbije 20.12.2016
Priboj - Na sutrašnjoj sednici Opštinskog veća, naćiće se i predlog budžeta za narednu godinu, kao i predlog konačne rang liste o stipendiranju talentovanih studenata za 2016/2017. godinu. Većnici će razmatrati i predlog Rešenja o raspodeli… »

Osumnjičen za krađu moštiju

Glas Zapadne Srbije 20.12.2016
Čačak - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku rasvetlili su devet krivičnih dela teška krađa i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila koja su u proteklom periodu izvršena na području grada Čačka, Gornjeg Milanovca, Kraljeva i… »

Održana tribina o značaju i potencijalima Ovčar Banje

Glas Zapadne Srbije 20.12.2016
Čačak - U prostorijama izdvojenog odeljenja OŠ „Ratko Mitrović“ u Ovčar Banji je u subotu 17. decembra održana tribina pod nazivom „Promocija potencijala Ovčarsko-Kablarske klisure“. Pomenuta tribina predstavlja završnu aktivnost u… »

Vlada Japana obezbedila sredstva za projekte sedam lokalnih organizacija

Glas Zapadne Srbije 20.12.2016
Vlada Japana obezbedila je 424.013 evra za sedam lokalnih organizacija u Srbiji, odnosno projekte za osnovne potrebe stanovništva (POPOS). Novac je, između ostalih, obezbeđen i za Javno preduzeće "Direkcija za izgradnju opštine Lučani" u iznosu od… »

Radulović i Obradović idu zajedno na izbore?!

Glas Zapadne Srbije 20.12.2016
Beograd/Čačak - Lideri Dveri i Pokreta "Dosta je bilo" (DJB), Boško Obradović i Saša Radulović, blizu su dogovora da, ukoliko zajedno sa izborima za šefa države budu održani i parlamentarni izbori, na njih izađu zajedno, piše danas beogradska… »

Milanovački većnici sutra o 37 tačaka

Glas Zapadne Srbije 20.12.2016
Gornji Milanovac - Na sutrašnjoj sednici Opštinskog veća u Gornjem Milanovcu, većnici će razmatrati Nacrt i utvrđivanje Predloga odluke o komunalnim delatnostima na teritoriji opštine, zatim Predloga odluke o usklađivanju Osnivačkog akta Javnog… »

Proglašen mrtvim, pa pobegao iz kapele

Glas Zapadne Srbije 20.12.2016
Užice - Veselinko Mrvaljević imao je sreću, jer se sa onog sveta vratio pre nego što je na njega došao red. Sredinom sedamdesetih iz rodne Inđije, Veselinko se preselio na sever Jadrana, gde je radio i kućio se. A onda su došle devedesete. Iako se… »