Izvor: Jugmedia arhiva vesti 20.12.2016

Niški privrednici poklanjaju koncert Bijelog dugmeta

Jugmedia 20.12.2016
NIŠ – Grupa Bijelo dugme nastupaće u Nišu za doček Nove godine, a koncert će platiti Klub privrednika Niša, saopštio je danas kabinet gradonačelnika Niša Darka Bulatovića. „Bijelo dugme, Alen Islamović, Mladen Vojičić Tifa i Goran… »

Novi prihvatni centar i izbegličke priče

Jugmedia 20.12.2016
PIROT – Prva grupa od dvadesetak migranata iz Irana, Iraka i Avganistana stigla je noćas u Pirot i smeštena je u Prihvatno-tranzitnom centru u nekadašnjem Izbegličkom naselju “4. kilometar“ u Pirotu. Njima je osim smeštaja i hrane, pružena i… »

Budžet Niša smanjen na 9,9 milijardi dinara

Jugmedia 20.12.2016
NIŠ – Odbornici Skupštine Niša usvojili su danas budžet grada za narednu godinu i on će iznositi 9,9 milijardi dinara, što je za skoro tri milijarde manje od budžeta planiranog za ovu godinu. Gradonačelnik Darko Bulatović ocenio je na… »

Tamo gde žene rukovode ima više reda!

Jugmedia 20.12.2016
VLASOTINCE – Ako je meriti po statitističkim podacima, vlasotinačka lokalna samouprava se ne može pohvaliti poštovanjem Zakona o ravnopravnosti polova, budući da ta ravnopravnost podrazumeva ravnopravno učešće žena i muškaraca u svim oblastima… »

Bez rasprave na javnoj raspravi o Statutu Leskovca

Jugmedia 20.12.2016
LESKOVAC – Za razliku od javne rasprave o budžetu grada za 2017. godinu, javna o rasprava o statutu lokalne smouprave, krovnom dokumentu, trajala je večeras nešto više od dvadestak minuta, bez prisustva opozicije i nevalidnog sektora. Promene u… »

Budžet za narednu godinu nešto više od 3 milijarde

Jugmedia 20.12.2016
VRANJE- Glasovima vladajuće većine, Skupština Vranja usvojila je budžet za 2017. godinu u iznosu od oko 3 milijarde i 42 miliona dinara, što je za oko 808 miliona dinara više od 2016. godine. Planom budžeta predviđeni su rashodi od oko 2 milijarde… »

Novogodišnji poklon „ Niš-ekspresa “ – do Beča po sniženoj ceni

Jugmedia 20.12.2016
NIŠ – U susret novogodišnjim praznicima, „Niš-ekspres“ je odlučio da obraduje svoje putnike na liniji do Beča cenom povratne karte od samo 6.000 dinara ili 50 evra ukoliko se karta kupuje u Austriji. Ova promotivna cena važi za polaske iz… »

Han dobija Dom za učenike

Jugmedia 20.12.2016
VLADIČIN HAN – Prvi čovek Opštine Vladičin Han Goran Mladenović potpisao je sporazum o saradnji sa ministrom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandrom Vulinom vezanim za ulaganja u obrazovanje u toj opštini. Sporazumom je… »

Novi trg i fontana u centru Medveđe

Jugmedia 20.12.2016
MEDVEĐA – U sklopu obnove i rekonstrukcije centra varošice Medveđa, uređuje se trg ispred Doma kulture koga će krasiti raskošna fontana. Predsednik opštine Nebojša Arsić kaže da se menjaju behaton poloče ispred trga, koje su bile dotrajale, a… »

PREMIJERNO: U subotu saznajte ko je koga i zbog čega i na koji način Renesansna „Mušica“ koja nikoga ne ostavlja…

Jugmedia 20.12.2016
LESKOVAC – Predstava za narod, komedija o preljubi, ljubavi i prevari, doživeće svoju premijeru u leskovačkom Narodnom pozorištu u subotu 24. decembra. „Mušicu“ italijanskog renesansnog komediografa Anđela Beolka Rucantea, sa primesama… »